Elegancja i profesjonalizm/ klasa sama w sobie!

Za namową znajomych skorzystałem z usług w nowym miejscu:Clinica Del Mare i nie żałuję! Klinika jest piękna- elegancka,pacjent traktowany jest indywidualnie i wyjątkowo. Najlepsza kawa jaką piłem, zawsze uśmiechnięta i służąca wszelką pomocą Pani w recepcji (dzieci ją uwielbiają), ładnie urządzony gabinet z relaksującym widokiem na morze oraz profesjonalna obsługa medyczna sprawiły że postanowiliśmy wraz z rodziną kontynuować leczenie w tej klinice. Sprzęt najwyższej klasy jak i serwowane usługi.Leczenie było całkowicie bezbolesne! Wszyscy wyszli uśmiechnięci :) Polecam serdecznie całym rodzinom!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Elegancja i profesjonalizm/ klasa sama w sobie!

Witam.
Uśmiech na ustach zadowolonego pacjenta to sukces przychodni. Tego uśmiechu brakuje tylko przerażonemu personelowi przychodni Del Mare.
Poczynając od pomocy stomatologicznej a kończąc na paniach w recepcji wyczuwałam napięcie, stres, brak pewności siebie i lekki uśmiech przez zaciśnięte strachem usta.
Nie wiem co je tam tak stresuje i tresuje, ale nie wpływa to korzystnie na samopoczucie i tak przerażonego bólem zęba pacjenta.
Szefostwo powinno wysłać pracowników jogę lub sesję u psychologa, a przede wszystkim stworzyć ludzkie warunki pracy, bo z tego co wyczułam to pracują pod jakąś chorą presją.
Fakt z leczenia zęba jestem zadowolona, ale tam już nie wrócę.
Niestety ale luksus, pieniądze i super sprzęt nie są w stanie stworzyć ciepłego i kameralnego klimatu.
CHŁÓD, STRES, NADĘCIE nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0