Tomek - ocena (1) Szybką i profesjonalna pomoc polecam :) Tomek Jakub - ocena (1) Najlepsze usługi elektryczne w Trójmieście, bardzo szybka i profesjonalna... Jakub Radosław - ocena (1) Szybko i fachowo. Polecam każdemu. Radosław
Agnieszka - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa, serdecznie polecam każdemu! Agnieszka Ryszard - ocena (1) Firma nierzetelna, pobrali 50 zł za przyjazd, nie wykonali zamówionej wyceny... Ryszard Arkadiusz - opinia (1) Firmie elektryk24H.COM zleciłem wymianę instalacji elektrycznej w moim... Arkadiusz Aleksandra - opinia (1) Polecam każdemu!!! Szybko, sprawnie, przesympatyczna fachowa obsługa!!! Aleksandra Zuzanna - opinia (1) Firma Elektryk24h.com wykonywała w moich domu przegląd elektryczny. Jestem... Zuzanna Gosia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, dawno nie trafiłam na tak... Gosia Jerzy - opinia (1) Firma ukryta, nierzetelna, nie przyjmujaca reklamacji, bardzo droga, nie... Jerzy Jan bardzo zadowolony - opinia (1) Super firma i pracownicy, super usługa. Szybko, punktualnie, fachowo, łącznie... Jan bardzo zadowolony Polecam ! (1) Polecam tą firmę ! Profesjonalne podejście do klienta. Konkurencyjna cena na... Manda Dobre złego początki (1) Pierwszy kontakt był bardzo pozytywny. Pan Łukasz wywarł na mnie dobre... Opinia (1) Bardzo dobra i fachowa realizacja zlecenia. Przedstawiciel firmy kulturalny i... Stanisław Ostrowski Firma godna polecenia ! (1) Szybko i sprawnie wykonane zlecenie. Bart Polecam ! (1) Polecam tych Elektryków! Pełen profesjonalizm. Panowie przyjechali szybciej... Karol