Eliza - ocena
Dnia 20 stycznia 2026 za pośrednictwem Homebeat nieruchomości zakupiłam mieszkanie. Początkowo wszystko wydawało się być w porządku. Byłam obsługiwana przez panią Monikę Sawicką a w trakcie podpisywania aktu notarialnego była obecną pani Magdalena Trędowska. Problemy zaczęły się gdy rozpoczęłam procedurę przepisania liczników na siebie w nowo zakupionym mieszkaniu. Okazuje się licznik gazu (PGNiG) nie jest przepisany na właścicielkę od której kupiłam mieszkanie. Właścicielem licznika jest jej zmarła krewna. Jestem bardzo zawiedziona, że biuro nieruchomości nie sprawdza tak ważnych danych przed finalizacją transakcji. Protokół zdawczo-odbiorczy PGNiG wypełniony przez panią Trędowską w dniu 20 stycznia jest nie ważny, ponieważ zawiera błędne dane. Próbowałam skontaktować się z panią Moniką Sawicką w tej sprawie ale niestety przestała odbierać telefon. Napisałam wiadomość mailową do Homebeat i tu również zero reakcji.
Obsługa pań pośredniczek była super dopóki nie zapłaciłam prowizji. A teraz problemy wynikające z ich błędów muszę rozwiązywać sama.
Na prośbę pani Sawickiej wystawiłam firmie Homebeat pozytywną opinię w internecie ale teraz widzę, że za bardzo się pospieszyłam z oceną
Obsługa pań pośredniczek była super dopóki nie zapłaciłam prowizji. A teraz problemy wynikające z ich błędów muszę rozwiązywać sama.
Na prośbę pani Sawickiej wystawiłam firmie Homebeat pozytywną opinię w internecie ale teraz widzę, że za bardzo się pospieszyłam z oceną