Elka School - polecam w 100%

Ogromnie się cieszę, że wybrałam Ośrodek Szkoleniowy Elka School i jestem przekonana o tym, że lepiej trafić nie mogłam. Bardzo miła atmosfera w biurze – Pani Agnieszka pomaga przebrnąć przez wszystkie formalności. Zajęcia teoretyczne są prowadzone w dość ciekawy i bardzo przystępny sposób.
Pan Marcin jest wspaniałym, kompetentnym i rzetelnym instruktorem. Poza tym, jest wymagający, co jest oczywiście zaletą, ponieważ dzięki temu nauczy jeździć jak najlepiej. Jazdy należały do przyjemności – przebiegały w miłej atmosferze i bez stresu. Pan Marcin spokojnie tłumaczy każdy manewr na drodze i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Trafne wskazówki instruktora przydały się nie tylko na egzaminie, ale jestem pewna, że wykorzystam je podczas samodzielnej jazdy.
Życzę każdemu kursantowi takiego instruktora jakim jest Pan Marcin! Dziękuję całej ekipie Elka School, a w szczególności Panu Marcinowi. Dzięki Wam spełniłam swoje marzenie. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Gratulujemy i życzymy szerokiej drogi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0