Endokrynolog-PILNIE

hej!
Potrzebuje pilnie lekarza endokrynologa. Jak sie okazazało mam za niskie tsh i podejrzenie o nadczynnosc. Dostałam skierowanie ale nigdzie nie moge sie zapisac.Jestem w 3 miesiącu ciąży i boje sie o maluszka..

Moze znacie jakiegos taniego prywatnego?
ALbo poprosze o numery gdzie na nfz przyjmuje moze któys sie zlituje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Endokrynolog-PILNIE

Wiem, że w LUX MEDZIE przyjmują panie w ciąży "nadprogramowo" ale nie wiem jaka może być cena takiej wizyty :/

w przychodni w Gdańsku na ul. kowalskiej przyjmuja endokrynolodzy. i jest też ginekolog-endokrynolog. tel 305-79-72

ja chodzę to pani Ewy Gross -Tyrkin na Łegiewniki koło hotelu Heweliusz. Również jestem w ciązy i mam problemy z tarczycą i z całą pewnością mogę ją polecić.

110 zł
http://www.cennik.luxmed.pl/dla_pacjentow/cennik

a szukasz endokrynologa-ginekologa czy zwykłego endokrynologa?

dr Lewczuk, Invicta; kolejki są długie, ale myślę, że jak naświetlisz sytuację to p. dr przyjmie Cię bez problemu ; cena cos koło 100-120 zl

http://www.gabinety-przy-kowalskiej.pl/

ja równiez polecam Gros-Tyrkin- bardzo dobry lekarz - dzięki niej, po 3 poronieniach przez Hashimoto wreszcie udało mi się donosić zdrową dziewczynkę - i nie zmusza pacjentek by przyjezdzały do niej z każdym pytaniem czy wynikiem badań - karze dzwonić i konsultuje przez tel. Chodząc do niej w ciązy czułam się bezpiecznie. Wizyta koszt.100zł

polecam panią dr z rumii, bardzo dobry lekarz. kontakt na prv

Proponuje zadzwonic do calodobowej informacji medycznej TEL MED. Tel: 583010222 lub 19595. Z pewnoscia uzyska tam Pani wiele informacji. Pozdrawiam

Po porodzie zajrzyj na Ceragem, tam się dowiesz w jaki sposób możesz sobie pomóc i pozbyć się problemu zamiast truć się tabletkami przez całe życie. Jednym z objawów chorej tarczycy jest tycie. Jeśli nie chcesz wyglądać jak szafa trzydrzwiowa ( za kilka lat) to już teraz sama zajmij się swoim zdrowiem. Jesteś jeszcze młoda i masz bardzo duże szanse powrotu do zdrowia - tylko trzeba będzie nad tym trochę popracować.

byle nie na kowalskiej do przereklamowanej p dr Stefanowicz-Kujawy... więcej pisać nie będę, wystarczy że wpiszecie jej nazwisko i opinii negatywnych jest wystarczająco dużo...sama byłam u niej 2 razy i dopisuję się do tych Kobiet, które są na NIE :)

Inne tematy z forum

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...