Re: Endokrynolog od tarczycy
Raczej nikt nie poleca lekarzy z Evi medu,ja osobiscie nie leczylam sie u tej Pani, dlatego nie wypowiem sie na jej temat,ale znalazlam cos takiego:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,770,74815823,0,Opinia_o_endokrynologu_Maria_Rzepiak.html
21:58
Maria-anna z Gdyni
Małgosiu widzę,że jesteś przy kompku- to może mi jeszcze odpiszesz..Otarłaś sie pewnie ,tak jak ja o nowotwor w innym miejscu niz tarczyca..ja płco i węzły chłonne , ale wiem,że to już przeszłość --remisja całkowita ..dzięki Bogu ..Znasz wymienionych przeze mnie lekarzy, a czy ebdo pani dr. Maria Rzepiak z evi-Medu coś Ci mówi..?
Ja u niej przez przeszło dwa lata byłam cały czas bez leków- mam nadczynnośc, ale Ft4 cały czas w normie.. nawet po USG, w którym uwidoczniono 21 mm guza -nic sie nie zmieniło..dalej bez leków..
Dopiero w grudniu u.roku włączyła 10mg. na tydziń metizolu- to mała dawka.
W marcu, przy kontroli copółrocznej USG węzłow , został opisany guz na prawym płacie ten, ktory miał 21 mm ,teraz 37 mm...i decyzja endo -operacja..Wcześniej twierdziłą,ze ze wzgledu na moją przeszłośc nowotworową lepiej nie ruszać..co się zmieniło?? urósł, chyba dlatego..
Dr.Dembowski po zapoznaniu się z moją dokumentacja wyraził się, ze pani endo miała rację połowicznie...nie dopytywałam dlaczego tak twierdzi ...Czy gdzieś dalej próbować i zasięgać rady???
22:11
Małgorzata D
Mario Anno,
nie byłam nigdy pacjentką onkologiczną i niech tak zostanie!!!!!!!!
Wymienionych przez Ciebie lekarzy znam z racji wykonywanego zawodu. Podałam Ci lekarzy ,którzy wiem , że w tej dziedzinie są autorytetami na Wybrzeżu, co z tym zrobisz ,Twoja sprawa.Moja siostra, która od wielu lat pracuje w Redłowie tarczycy by tam nie operowała, więc ja też nie...
pozdrawiam
takze wg tych dwoch opini nie polecaja, ja rowniez,ale tak jak mowie nie bylam pacjentka, a nie polecam gdyz znajomi ze sluzby zdrowia odradzili.
2
0