Eniro w Gd

Witam, umówiłam się na rozmowę kwalifikacyjną na czasie.
Generalnie zrobiłam to co każdy czyli sprawdziłam firmę w sieci. Niestety nie spotkałam na swojej drodze żadnej dobrze uzasadnionej pozytywnej opinii.
Moje pytanie: czy ktoś z obecnych tutaj pracował lub pracuje w tej firmie...
Atmosfera,warunki lokalowe itp,
Kusi mnie bo mam blisko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Eniro w Gd

wpisz w tym forum eniro zapewniam ze beda opinie mało przychylne..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ja znalazłam tam pracę właśnie dlatego, że poczytałem dokładnie te fora o pracy i widać wyraźnie że dominują opinie pozytywne, a te negatywne to tylko obrażanie, poszłam na okres próbny i okazało się, że te wszystkie teksty o mobbingu, o złej atmosferze, albo o tym, że nie ma komputerów można sobie wsadzić między bajki, na samym początku dostajesz szkolenie ze sprzedaży i produktowe potem umowę o pracę ze wszystkimi świadczeniami i dodatkowo bonusy - kartę multisport, dodatkowe ubezpieczenie, itp. tymi co są niezadowoleni nie sugerowałabym się, bo sprzedaż jest branżą, gdzie utrzymują się ludzie z odpowiednimi kwalifikacjami , być może ci co się nie utrzymali teraz się wyładowują na forach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakie komputery? komputery maja tylko kierownicy grup, zwykli telemarketerzy maja fiszki z danymi firmy, tak jest szkolenie w wawrszawie, tam podpisujesz umowe na 3 miechy, gdzie jak sama sie zwolnisz z pracy przed upływem tych 3 miesiecy musisz oddac firmie za szkolenie ponad 2 tys ;/;..nie no super sprawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hohoho... no to pracowałas tam ale chyba z 10 lat temu - firma przez ostatnie lata, szczegolnie w ostatnim roku (chyba najmocniej) sie zmieniła, wystarczy spojrzec na wyposazenie pracownikow - czlowiek ze sprzedazy bezposredniej ma kompa, samochod sluzbowy, smartfona, pelny pakiet, z ktorym jedzie do klienta, telesprzedawcy maja komputery - wiec klamiesz piszac o eniro, a co do tych trzech miesiecy - normalka w tego rodzaju firmach, nie wiem po co robic afere, chyba, ze sie do firmy idzie tylko po to, zeby nic nie robic :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...