Entomo

Temat dostępny też na forum: Entomo
Opinie do spektaklu: Entomo.
EA&AE (Hiszpania)
Entomo

Przedstawienie zainspirowane jest światem owadów. Za pomocą tańca współczesnego i ulicznego nie tylko prezentuje owadzi ruch, lecz również pokazuje relacje między człowiekiem a owadem, a także między samymi owadami. Istotą przedstawienia jest przyjrzenie się zachowaniu obserwowanego i obserwującego. Spektakl nie ma konkretnej narracji, ale duet taneczny za pomocą ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

number 1

To mój numer 1 na tegorocznej FETA. Niesamowity taniec zabierający widza w zupełnie inny dziki świat. Płynność ruchu w połączeniu z naturalna muzyką - klasa. Podsumowując występ Hiszpanów to klasa sama w sobie! Byłam na nich 2 razy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram poprzedniczkę

To olśnienie, jak dla mnie. Chłopaki z Entomo robią z tańcem coś zupełnie innego niż wszyscy do tej pory. A jaki mają warsztat! Cudo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem pod niesamowitym wrażeniem! Ich występ zmienił całkowicie mój stosunek do teatru ruchu/tańca. Absolutnie fantastyczni!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...

Jeden, jeden, dwa (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Jeden, jeden, dwa . "Jeden, jeden, dwa" to historia opowiadająca o...

Romeo i Julia is not dead (19 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Romeo i Julia is not dead . ROMEO I JULIA IS NOT DEAD na motywach dramatu...