Erotyczne Soboty z Soda Cafe

Temat dostępny też na forum: Erotyczne Soboty z Soda Cafe
Erotyczne Soboty z Soda Cafe to maksimum erotyzmu i czystego tańca do samego rana. Żar gorących ciał najpiękniejszych dziewczyn i najprzystojniejszych facetów w każdą sobotę tylko u nas. Musisz to przeżyć !W soboty już od godziny 17 do 20 HAPPY HOUR zapraszamy na drinka z colą lub sokiem za jedyne 6 zeta, a od godziny 22 co godzinę promocja na innego wypasionego drinka, o czym będziecie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no, bo co oni do cholery innego umi

ejom zrobic?Zrobcie tak- postawcie chipendejlsa i powiedzcie- patrzcie-to jest chipendejls na miare naszych mozliwosci.my tym chipendejlsem otwieramy ludziom oczy i mowimy:patrzcie to jest nasze, przez nas zrobione i to nie jest nasze ostatnie slowo.To samo ze striptiserkom.

200

taki specjalista co sie oglasza na necie i to w takim miejscu to chyba 20 a nie 200

a ja mam w rodzinie takiego pederyc

ha, co i z chlopakiem i z cudzymi zonami-byle bogate-wlosy maluje, kolczyki w obu uszach i kowbojki plus portki skorzane.niby-dancer.niby-przewodnik.

Co za belkot na forum. Rozumie ktos cos z tego co tu poprzednicy wydukali? ;)

Ni w ząb nie rozumiem co tu napisane.Naćpali się czy co?

SIDA cafe.to najlepszy wariant

nazewnictwa.

Bardzo mi sie w sodzie zawsze podobało.Nie mam żadnych zastrzeżen.Ochrona barzo miła.Jeden z tych panów był tak miły ze gdy byłam w dyskotece zawsze podawał mi kurtkę.Naprawdę bardzo miło wspominam ten lokal.

koszmarny klub

i do tego selekcja, sami plastikowi ludzie albo jacys bananowcy w klubie. niewarto

musialas niezle krecic pupką

malgosiu, albo zasluzyc czyms podobnym.

Sugestia

Knajacko-dresiarski styl powyższego ogłoszenia dość jednoznacznie sugeruje jaki typ gości stanowi "target" szefostwa klubu.

narcyzm plus ekshibicjonizm

plus zakamuflowana prostytucja-to typ ,, zatrudnianych'' na potrzeby tzw.ladies night i erotycznych sobot mezczyzn(?) i kobiet(!).Nie jest dla nikogo tajemnica, ze poprzedni manager stanowisko swoje(ktore juz zdazyl utracic) zawdziecza bliskim stosunkom z wlascicielka.i ze on sam werbuje odpowiadajace mu osoby na potrzeby powyzszych imprez.

zjadliwy,

nauczono Cię(oprocz krecenia tylkiem na rurze)kilku terminow made in slownik i myslisz, ze tą swoją nawet nie elokwencją ukryjesz prawdziwy profil swojej i nie tylko swojej dzialalnosci.Jestwielu takich , jak i ty,ktorzy nawet pokonczyli studia,jednak poszli na latwizne i ,, robią kariera'' obnazając sie (bodaj tylko)za pieniazki sobotnia wieczorową porą.To latwa droga, akurat, zeby dostac aids, co by nie bylo takie glupie, jesli chodzi o takich jak TY.

Inne tematy z forum

Michał Szpak Live Session (4 odpowiedzi)

Zapraszamy na koncert Michała Szpaka, który odbędzie się 15 maja 2025 w Filharmoni Bałtyckiej w...

Wystawa Queercoded podróż przez queerowe kody kulturowe! (3 odpowiedzi)

Na wystawie "Queercoded" prezentujemy spojrzenia młodych osób twórczych na temat szeroko pojętej...

GOORAL. Downtempo Live Act (9 odpowiedzi)

Rozpoczynamy cyklu koncertów w Parku Oruńskim. 11 maja 2025 roku o godz. 13:13 wystąpi Gooral...