Fachowo/ sterylnie/ ładnie (1) Polecam! Estetycznie wykonany makijaż permanentny. Agata Polecam (1) Miła atmosfera wystroj ładny czysto schludnie. Kosmetyczka sympatyczna... Gb Rzęsy na medal:) (1) Dzisiaj byłam. Jestem mega zadowolona. Efekt rzęs powalający. Atmosfera... Gosia
Cudownie (1) Wszystko w pełni profesjonalne a samopoczucie po wyjściu nie do opisania. M D-E Czas na relaks.... (1) Na chwilę się oderwiesz, na chwilę zapomnisz, przez chwilę poczujesz błogi... leontyna Z całego serca polecam! (1) Z całego serca polecam ofertę Essence, zwłaszcza zabiegi! Pełen... Małgosia POLECAM! (1) Bylam , korzystalam z zabiegow i jestem bardzo, bardzo zadowolona Piekny... Krystyna Super salon kosmetyczny-polecam! (1) Byłam na serii kwasów, efekt zadowalajacy plus nienaganna opieka domowa:lista... Marta polecam (1) Jestem zachwycona moimi nowymi rzęsami. Przedłżam je od dawna ale dopiero pod... Katarzyna Bardzo polecam!!! (1) Hania jest najlepsza kosmetyczka na jaka trafilam.Jest bardzo dokladna i... Sylwia salon dla dojrzałych pań (1) Polecan ten salon szczególnie dla dojrzałych pań. Znakomita, wyciszona... Joanna