Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia
Ja tez u nich aplikowałem, na stanowisko malarz-piaskarz. Zwykle podchodzę do takich ogłoszen z pewnym dystansem z tego względu, ze roznie to bywa, fakt przetlumaczylem to u nich, zaplacilem, kopie otrzymalem, ale do niczego mnie nie zmuszali, dają wolny wybór, probowalem znalesc opinie na ich temat, ale ciezko bylo cokolwiek znalezc z racji tego, ze to nowa agencja, ale to ze nowa nie znaczy, ze lewa, a kolega co pisze ze nigdy w zyciu nie pisal listu motywacyjnego, bo nikt tego nie wymaga to przepraszam bardzo. Jesli chodzi o zarobki to wszystko tylko tak fajnie wyglada bo 150noków to wcale nie jest duzo takie stawki sa w norwegii dla ludzi bez wiekszych kwalifikacji, mechanicy tam zarabiaja po 300koron za godzine np, poza tym sa duze podatki nie mowiac o kosztach zycia, mieszkalem w stavenger, paczka fajek kosztuje 50zl np, takze to nie jest wcale az takie eldorado, ale pisalem o agencji, ja jestem zadowolony, wszystko podpisalem wyjezdzam w tym tygodniu w piatek, nie nastawiam sie na raj, a na ciezki zapierz. pozdrawiam
0
1