Euro-Pol agencja zatrudnienia

Czy ktoś wysyłał tam aplikację? poszukiwali do pracy w Norwegi. W necie próżno znaleźć informację o tej firmie (pośredniaku).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia

DO bez nicka oj mylisz się i to bardzo NIE OCENIAJ LUDZI KTÓRYCH NIE ZNASZ ,A TY PROSTAKU -BEZ NICKA -BO W INNY SPOSÓB NIE MOZNA CIEBIE NAZWAC JUZ LEPIEJ SIĘ NIE WYPOWIADAJ BO JUZ WSZYSTKO WIADOMO NA TWÓJ TEMAT ,WIĘKSZOŚC TWOICH WULGARNYCH WPISÓW USUNIĘTO JAK TO OBRAŻAŁES KRAJ W KTÓRYM ŻYJESZ BO ZGLOSILAM I NIE POZWOLĘ BYS TERAZ OBRAŻAŁ LUDZI NA TYM FORUM ,NIKT CIEBIE W TYM KRAJU NIE TRZYMA NA SIŁĘ CO TY TUTAJ JESZCZE ROBISZ ,SPADAJ DO TYCH TWOICH NIEMIEC GDZIE MASZ TAK BLISKO ,JEDNEGO PROSTAKA MNIEJ.....hau ab!......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dajcie już spokój.........................

bez nicka nie nadajesz sie nawet do sprzatania ulic ,takiego przyglupa to kto by chcial zatrudnic przeciez to obciach

wysłałem ci maila

POWIEDZIELI ZEBYŚ SIĘ WALNĄŁ W TEN PUSTY ŁEB

do nicka BArt... a niemcy ciebie intersuja??? pod warunkiem ze masz na wozek widlowy uprawnienia ...do nicka waldi61 wez daj jakis namiar na siebie na mojego emaila to powiem tobie co mowili mi przez tel bo dzwonilem

bez nicka - Norwegia
Ogólnie sytuacja śmieszna ponieważ wysłałem na dwa ogłoszenia CV w jednym na kierowce zapomniałem wpisać stanowiska w drugim napisałem na sprzątanie ulic. Dzwoniąc do mnie od razu zakwalifikował mnie bez żadnych zbędnych pytań na kierowce(dziwne???). Szczerze mówiąc nie ma co się łudzić jeżeli chodzi o ten wyjazd, byłem zadowolony jeżeli chodzi o taką pracę ale całe szczęście że jest forum takie jak to bo może uchronić przed stratą stówki i nadzieją . Pozdrawiam

kasiu a ty czytaj ze zrozumieniem a glupszego do siebie znalazlem i to ciebie ....a druga kwestia pisalem do waldi61 ...a ty dziecino zamiast sie pocic wez sie za nauke ...widze ze ciebie ponosi tu nie chodzi o prace tylko ze ktos przekrecil ale skad ty to mozesz wiedziec jak ty jeszcze dziecko jestes na uczymaniu mamusi ...moze jakby mamusia tobie dala ow 95 zl to tez bys zaplacila a mama nie dala wiec nie zaplacilas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To skierowane jest do t..a bez nicka

CIEBIE JUZ PRZEKRĘCILI DAWNO HA HA .....NIE ZALEZY NA PRACY A TAK PRZEZYWA I CZEKA Z UTĘSKNIENIEM NA TELEFON.... PRZESTAŃ GRAĆ ,JAK MASZ TAK BLISKO DO TEJ GRANICY TO CO TU ROBISZ DAWNO POWINIENEŚ TAM BYĆ ,WCISKAJ TE KITY GŁUPSZYM OD SIEBIE,ALE NIE TU NA FORUM CHOCIAZ I TU ZNAJDA SIĘ TACY KTÓRZY UWIERZĄ

czekam tez jeszcze, jak zadzwonisz to daj cynk, . Nie mam uprawnień na wozki widłowe, tylko kat. A,B,C,T

bart a jaka tobie oferte proponowali i w jakim kraju ?

waldi61... ja tak jeszcze poczekam z jakies 30 min jak nie zadzwonia to ja sobie juz przekrece do nich...zobacze co mi powiedza ...ja zaczne zadawac im pytanie ...bo ty niby aplikowales na kierowce ja aplikowalem do hurtowni zabawek ...i cos mi sie ku**wa tu nie zgadza ten i ten pracodawca ma dac znac 8 marca ...a moze to ten sam pracodawca...chociaz watpie ...ty waldi61 ty masz na wozek widlowy uprawnienia???

Witam do mnie dzwonili z godzinę temu, ten sam schemat co u wszystkich wypowiadających się więc uważam że to jest jeden wielki wałek za mało różnorodnych ogłoszeń tylko parę mało wymagających zawodów. Dzwonią do setki osób a jest jedno stanowisko.
Nie dajmy się naciągać.Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam, do mnie tez nie dzwonili..... czekam

waldi61 do mnie do tej pory jeszcze nie dzwonili jak to czytasz i dzwonili do ciebie to wez napisz tu ok??

pozdrawiam

kasia....widze ze ciebie boli cos ....ja sie tam nie martwie o prace gdzies np w niemczech w przeciwienstwie do ciebie to ja mam bardzo blisko do niemieckiej granicy ... a co tu robie pisze sobie a ty nadal sie spinasz jak przerwatywa na kiju
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może by tak zamiast sie kłócić, bluzgać, zepniemy wszyscy poślady i razem coś wymyślimy :-)? przecież sezon zbiorczy idzie, może by tak sie zebrać i razem sił spróbować. Chyba każdy kto tu jest chce wyjechać więc dlaczego nie wspólnymi siłami :-)
dziś mam dzień jakiegoś optymizmu hehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A TY ~bez nicka CO TU JESZCZE ROBISZ JUZ DAWNO MIALES WYJECHAC TAK BLUZGAŁES NA SWOJ KRAJ A TERAZ LICZYSZ NA TO .... ZE KTOS CI DA W POLSCE 5000TYS TAKIEMU CWANIAKOWI I NIEROBOWI JAK TY TYLKO POTRAFISZ OPLUWAĆ WSZYSTKICH .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

e tam jak nie norwegia to inny kraj ;) a moze w polsce bedzie tak ze polak na dzien dobry dostanie stawke 5000tys netto i umowa na czas nieokreslony ;) nie no teraz to mnie ponioslo

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...