Euro-Pol agencja zatrudnienia

Czy ktoś wysyłał tam aplikację? poszukiwali do pracy w Norwegi. W necie próżno znaleźć informację o tej firmie (pośredniaku).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia

"Nasza oferta obejmuje również: tłumaczenie dokumentów" - i na tym polega cały myk!!!!

"Uwaga na oszustów!!!! Firma Euro-Pol nie pobiera żadnych opłat z góry oraz nie tworzy tzw. kruczków prawnych w umowach. Zanim Państwo cokolwiek podpiszą, wszystkie dokumenty otrzymują Państwo do wglądu." -NIE TWORZY TZW. KRUCZKÓW PRAWNYCH

śmiech na sali... sprawą powinna zainteresować się PIP!

do autorów strony europol - amatorka!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty Katarzyna to powinnaś na policjantkę iść pracować, a nie na zachód się pchać. Byś wszystko wykryła.

Ps. chyba że szkoły nie masz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kazda agencja podaje swój dokłany adres swojej siedziby ,a tu co szybciutko zrobili na szybkiego stronkę ,żeby nie wyglądało podejrzanie i myśla że następni frajerzy sie znajda ,którzy sie nabiorą ,a napewno będą następni w co nie wątpię

TAK STRONKE ZROBILI , ALE NIE PODALI ADRESU GDZIE SIE TEN EURO-POL MIEŚCI TYLKO KONTAKT TELEFONICZNY LUB NA E MAILA A MOZE CHCIALA BYM OSOBISCIE PODEJSC DO NICH I ZOBACZYC JAKIE MAJA OFERTY GDYBYM W GDYNI MIESZKAŁA TO CO GDZIE, MAM SIE UDAĆ????????????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://euro-pol.com/ zrobili sobie stronke w końcu haha

Pojawiło się nowe ogłoszenie: Pracownik Budowlany - Norwegia
Nie zagłębiając się w to czy to prawda czy nie to jedno jest pewne właściciel czyta to forum i poprawia błędy z przeszłości email już nie wp.pl tym razem profesjonalny biuro@euro-pol.com
Pierwszy krok do uwiarygodnienia swojej działalności.
Ciekawe czy ktoś kiedyś odwiedzi Norwegie dzięki tej "agencji"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

powiedział co wiedział..................

Widzę że dyskusja nieźle się rozwinęła.Dobrze zrobiłem że odczekałem.Nie dość że nie straciłem kasy to jeszcze inna oferta mi się trafiła.
Pozdro
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tekst poniżej został napisany z tego samego IP 81.190.125.** , użytkownik - adi: "Powiem szczerze, że dużo tutaj jadu i oszczerstw. Wchodziłem na to forum już wcześniej i bałem się że mój ojciec dał się nabrać jakieś firmie krzak, ale wyleciał do roboty ;) coś czuję, że dużo osób sfrustrowanych faktem odrzucenia cv przez Norwegów. Bądź co bądź mój ojciec ma duże doświadczenie, więc pewnie to zaważyło. Pozdro i szczęścia życzę w szukaniu pracy, bo do tego trzeba dużo szczęścia"

a kumpel i tata zabrali ze sobą turystyczną i krakowska?

adi, mati, nowak, piot.sob, kaczmar, itp...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że nie tylko ja jestem w*urwiony na to, że nie pojechałem do Norwegii. Fakt jest taki, że nie kumam kto i jak decyduje o tym kto ma jechać, a kto nie. Od 8 lat pracuje w budowlance, mam papiery itp. Składałem podanie u tej agencji razem z kolegą (młodszy, gorsze cv) i to k*rwa jego wybrali a nie mnie. Nie wiem ile osób poleciało, ale widzę że nie tylko ja zostałem odrzucony. Jak kolega wróci to dam znać co i jak.

SKOŃCZ PIEPSZYC CIĄGLE O TYM SAMYM ...JAK JA MOGĘ .....TO INNI TEŻ MOGA ....BLA BLA BLA ....JUZ CZYTAC SIĘ TEGO NIE CHCE

JESZCZE NIE WIDZIAŁAM ŻADNEGO WPISU ,KTÓRY BY MÓWIŁ ,ŻE KTOŚ WYJECHAŁ.....TYLKO ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ŻE WYJEŻDZAJĄ I WYJECHAC NIE MOGĄ APROPOS TEGO PUSTAKA LUDZIE NIE ZWRACAJCIE NA NIEGO UWAGI NIE KOMENTUJCIE JEGO WPISÓW BO NIE WARTO Z TAKIM BURAKIEM ZADAWAĆ ,NIECH PISZE I ODPOWIADA SAM SOBIE....

i sie nie dziwie ze osoba nawet jak wyjechala i ma prace przez ta agencje nie napisze nic tu na forum ... bo moze osoba ma takie same myslenie jak ja ....jezeli ja moglem/am wyslac pieniadze za tlumaczenie to inni takze moga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

thelittleone tylko ze jak ktos pisze ze sie dostal do pracy ma bilet to ludzie pisza zeby wyslal skan biletu albo skad bedzie osoba lecial to pojda z nim pogadac ...czy nie uwazasz ze to lekki debilim ...lub pisza ze pozytywne posty pisze wlasciciel agencji ...dla mnie to jest debilizm bo nie wiadomo kto by pozytywnie napisal tu to tak czuja podstep...ja jak sie dostane i wylece to nic nie napisze bo nie mam zamiaru nikomu dawac zarcia na tacy ...jak ja potrafie zaryzykowac to ktos inny takze moze to zrobic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no dobra nie BÓjcie sie ...thelittleone.... tylko mnie zastanawiam dlaczego nie pojdziesz na korepetycje za 50 zl i sobie nie przetlumaczysz cv i listy motywacyjnego sam sobie zaprzeczasz..ja za was nic nie robie robie to dla siebie nie dla was ...wiec dlaczego jak ja wyslalem 95 zl mam wam napisac ze jak sie dostalem i ze pracuje... a co ja w pracy robie jezykiem czy dlonmi ??? bo mi sie zdaje ze robie dlonmi .. uwierz nie w jednym panstwie bylem nie umiejac jezyka i jakos dlugo tam pracowalem ... a ty rozczarowna mozesz posluchac thelittleone idz sobie na korepetcje zaplac 50zl przetlumacz papiery i jaki problem ?? ja tu nie widze zadnego problemu .... WY TYLKO POTAFICIE SIE UZALAC NAD SOBA PISZAC ...TAK TO PRZEKRET FIRMA KRZAK ...ALE ZARYZKOWAC SIE OBAWIAJA SMIECH NA SALI I DLA MNIE TAKIE GLUPIE TLUMACZENIE TO DEBILIZM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dobra ludzie, ten wątek zaczyna być dyskusją z jakimś "bohaterem ludzkości". Mam pomysł, niech następny wpis będzie od osoby która coś rzeczywiście wniesie do tematu, np osoba która pojechała tam i łaskawie napisze. oczywiście nikt taki się nie pojawi bo nie ma żadnych wyjazdów więc temat uważam za zamknięty chyba że ktoś chce jeszcze poskakać po tej pseudo agencji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz to nie chodzi o pieniadze bo niemal kazdy kto chce wyjechac za granice z pewnoscia takowe posiada na poczatek,ale o to zeby nie nabijac kieszeni oszusta.Jesli chodzi o tlumaczenie to masz racje trzeba miec, ale to nie znaczy zeby zamawiac tlumaczenie u takich cwaniakow!!! Ja szukam tlumacza ktoremu to zlece i bede miec 100% pewnosc ze zrobi to napewno dobrze.Sumienie tez mam dzieki temu czyste,ze nie przyczyniam sie do wzbogacenia ludzi zerujacych na rozbudzaniu nadzieji na lepsze zycie.

gdzie błąd? napisałeś bujcie przez u. nie mówiąc już o składni, a czepiasz się dziewczyny o napisanie wogóle razem. ale nie zbaczajmy z tematu. tak jak mówiłem, po co mamy ryzykować jak ty to zrobisz za nas. a co do tej oszczędności w tłumaczeniu, to myślę że jak człowiek by poszukał chwilę to by znalazł kogoś, kto przetłumaczy papiery za mniejszą kasę. ile kosztuje godzina korepetycji? powiedzmy 50 zł bo to nietypowy język. w tą godzinę przecież spokojnie przetłumaczy dokumenty. a i nie wiem do czego ci się przyda norweski dokument, skoro tam mówią wszyscy po angielsku i chcą od obcokrajowców angielskie dokumenty. wyślesz im po norwesku a i tak norweskiego nie umiesz więc jaki masz w tym cel?

a i jeszcze jedna sprawa ( W OGOLE )

rozczarowana .... wyrazam swoje zdanie ... dlaczego nie zaryzykujesz i nie wyslesz 95 zl za tlumaczenie ?? bo sie obawiasz ze stracisz pieniadze...ja oczywiscie takze tego sie obawiam 50 na 50 bo jak wyslalem im te 95 zl nie wyjade to mam na swojej poczcie email list motywacyjny i cv przetlumaczony na norweski ....czyli chcial nie chcial stracilem i nie stracilem bo nie pisze ze moze mi sie to nie przydac ...a co do napisania czy wylece czy mam prace ...nie nie zrobie tego bo jezeli ja moge wyslac 95 zl to inni tez moga. Zaryzykowalem niech inni tez zaryzykuja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Własny biznes - jak się reklamować? (184 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...