Eurodent

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy Implanty

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 24

Lilijka - ocena (1) Zawsze wychodzę zadowolona z gabinetu, jestem zachwycona poziomem obsługi... Lilijka Robert - ocena (1) Baedzo mila i profesjonalna wizyta. Pan Adrian tlumaczyl krok po kroku co... Robert Jarosław - ocena (2) Jestem pod wrażeniem wspaniałej obslugi Jarosław
Marcel - ocena (2) Git obsługa, miła atmosfera Marcel Małgorzata - ocena (1) Zawsze profesjonalne i skuteczne leczenie, zarówno zachowawcze, jak i... Małgorzata Michał Fiałkowski - opinia (2) Profesjonalnie wykonane usługi stomatologiczne i oczyszczania z kamienia. Michał Fiałkowski Paulina - opinia (2) Przemiła atmosfera na wizytach, zęby super zrobione, jestem bardzo zadowolona! Paulina Patrycja - opinia (2) Bardzo polecam Pana Dr Roberta Burdacha . Pełen profesjonalizm , pozytywna... Patrycja Matka dziecka Eurodentu - opinia (2) Leczenie rozpoczęte niecałe dwa lata temu i dziś ściągnięty aparat... Matka dziecka Eurodentu Ola - opinia (2) Polecam z całego serducha . Miałam już do czynienia z innymi klinikami i... Ola Adam - opinia (2) Korzystam z usług już od wielu lat i nigdy nie miałem żadnych problemów. Adam Wierny pacjent - opinia (2) Pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do pacjenta dzięki czemu... Wierny pacjent Joanna G. - opinia (1) Bardzo bałam się dentysty ale po przyjściu do cudownej ekipy eurodentu... Joanna G. Hubert Wróblewski - opinia (2) Pełen profesjonalizm, w szczególności polecam Panią Periodentolog Hubert Wróblewski Krzysiek - opinia (2) Pełny profesjonalizm już od wejścia do placówki-zawsze miła-uśmiechnięta... Krzysiek Alicja - opinia (2) Polecam centrum stomatologiczne "Eurodent". Kilka koronek wykonanych przez dr... Alicja Małgorzata - opinia (2) Jestem pacjentka już od wielu,wielu lat i nie zawiodłam się ani razu.... Małgorzata Małgorzata - opinia (2) Pełen profesjonalizm już po otwarciu drzwi, Panie w Recepcji Mega... Małgorzata Anna - opinia (2) Mój syn trafił do dr Wójcickiego z bólem zęba, bardzo kontaktowy doktor, syn... Anna Mati - opinia (2) Trafiłem do gabinetu z polecenia. Rejestracja poleciła mi dr Andrzejewicz i... Mati