Eurodent

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy Implanty

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 24

Alleksa - opinia (2) Polecam to Centrum Stomatologiczne. Korytsałam z wizyt u Pani Doktor Bobryk i... Alleksa Wanda - opinia (1) Bardzo polecam specjalistów z tego oddziału. Doktor bardzo szczegółowo i... Wanda Katarzyna - opinia (1) Bardzo sympatyczna atmosfera doświadczenia fachowcy. Wracam zadowolona!... Katarzyna
Zdecydowanie polecam (1) Korzystam z usług eurodentu od dwóch miesięcy. Miałam już 4 wizyty i z... Monika Polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa na najwyższy poziomie, bardzo miłe panie na... Ania Super (1) Profesjonalna obsługa i miła atmosfera, szybko i bezboleśnie, na pewno tu wrócę. Marta To już? Nawet nie poczułam :) (1) Zabiegi wykonywane zawsze profesjonalnie, na najwyższym poziomie i w... Weronika Super Obsłoga (1) Kilka dni temu korzystałem z usług tego gabinetu. U konkurencji miałem czekać... Eduardo Gorąco polecam! (1) Świetne miejsce! Korzystam z usług od wielu lat i nie zamieniłabym tego... Anna bardzo dobra opieka (1) Jestem stałą pacjentką, miejsce cenię przede wszystkim za bardzo miłą obsługę... pacjentka Tak trzymać (1) Korzystam z usług Eurodentu już kilkanaście lat. W ciągu tego czasu... Andrzej ZADOWOLONY (3) Eurodent polecili mi znajomi. Trafiłem do dr Makaro i jestem z tego powodu... Marek eurodent (3) Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć czy to dobra klinika... Ja BARDZO ZADOWOLONA PACJENTKA (2) Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką "nowych ząbków". Moje korony... Monika Masakra (1) Mam wrażenie ( pomijajac dr Makaro) że pozostali znaleźli się w tej 'klinice'... minpaw zadowolona (1) W klinice byłam dwa tygodnie temu u dr Małgorzaty Zając. Doktor była... Bianka Zadowolona (1) Miły personel, przystępne ceny. Standard porównywalny do reszty gabinetów,... Martyna (..) (1) Nie mam zadnych milych doswiadczen z ta klinika. Drogo, niska jakosc... paulina dramat (1) jeden zab zaplombowano z prochnica. Przy bolu zeba zatruto nie ten ktory... zaraza nie polecam (1) źle wykonana plomba spowodowała u mnie zapalenie dziąseł; nie wszystkie... rap