Leszek - ocena (1) Wspaniałą,miła i fachową obsługą.Pełen profesjonalizm Leszek Golf - opinia (1) Sprawnie,szybko,profesjonalnie.Diagnosta komunikatywny , zna się na... Golf Klaudia - opinia (1) Szybka,miła i sprawna obsługa Polecam :) Klaudia
Godna polecenia (1) Polecam stacje Europaka, byłam nie pierwszy raz i jestem mile zaskoczona, nie... Ika SUPER (1) Bardzo polecam. Fachowa i miła obsługa Mikołaj pełna profeska (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam bez wahania. kun Polecam (1) Jestem mile zdziwiony że można tak przyjemnie podejść do klienta.... Marceli super stacja (1) Bardzo miła obsługa szybki czas realizacji.. Bede wracał.. tadeusz polecam (1) Sprawnie i konkretnie - jak najbardziej polecam. albert Dobra stacja (1) Profesjonalnie w każdym calu. Polecam Edmund Dunst Polecam (2) Wszystko na najwyższym poziomie.Polecam wszystkim. Darek profesjonalizm (2) Trzy słowa oddają całość przedsięwzięcia : Fachowo, sprawnie i czasowo.... akrim Super! (2) To jest to! Profesjonalnie i szybko. A na koniec mycie gratis ;) Polecam!!! Charli