Euthyrox25 na brak okresu ?

Witajcie
Zaczynam dopiero stosowanie euthyroxu od polowy dawki
Problem moj jest taki ze czuje sue oslabiona,zmeczona,a co najgorsze mam brak miesiaczki,od str.ginekol.jest wszystko ok
Powiedzcie ? Ten lek mi unormuje wszystko ?
Moje wyniki to
Tsh. 4,510 mlu/ml.
Ft3 3,8 pg/ml.
Ft4. 1,49 ng/dl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja na przed leczeniem miałam THS dwa razy wyższe i miałam miesiączkę, w dodatku regularną. Także nie wydaje mi się to normalne... Ale najlepiej sprawdzić poprzez doświadczenie. Może po miesiącu, dwóch brania euthyroxu Twój organizm wróci do normy i i miesiączka się pojawi... A na pewno pomoże na inne dolegliwości. Ja też miałam mało energii, wypadały mi włosy, miałam słabe paznokcie i często bolała mnie głowa. Od pół roku biorę, wyniki w normie, czuję się też dużo lepiej ;)

Kazdy przypadek jest inny, ja rowniez mialam dwukrotnie wyzszy poziom tsh i tez zanikla mi miesiaczka. Ginekologicznie wszystko ok, wina niedoczynnosci i Hashimoto. Dostalam luteine na wywolanie miesiaczki, a euthyrox unormowal mi cykl. Obecnie biore dawke 150 i czuje sie naprawde dobrze, cykl mam dlugi, ale regularny, sporo schudlam, a przede wszystkim mam energie, zeby wstac z lozka, co wczesniej w dni wilne od pracy prawie sie nie zdarzalo... leczenie zaczelam w wieku 22-23 lat, wiec najlepszy czas zmarnowany, ale wciaz jestem mloda i teraz mam sile sie z tego cieszyc ☺pozdrawiam

Inne tematy z forum

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....