Evita

Temat dostępny też na forum: Evita
Opinie do spektaklu: Evita.
Muzyka - Andrew Llloyd Webber;libretto - Tim Rice;przekład - Andrzej Ozga;reżyseria - Maciej Korwin;kierownictwo muzyczne - Wiesław Suchoples;scenografia - Grzegorz Małecki;choreografia - Henryk Konwiński.
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Genialnie!!!

Dawno nie widziałam takdobrego spektaklu!!Nawet wersja "Evity" z Madonną w roli głównej to nic w porównaniu z tym co aktorzy pokazali na scenie podczas tego spektaklu!!!Naprawdę polecam!!!

buu :(

sama bym na chetnie poszla na "Evite" do teatru, choc znam ją na pamięć! Ale co zrobic, skoro nie grają... :(

:)

Grałam w tym spektaklu kiedy byłam mala,śpiewałam w churku,dzis zebralo mi sie na wspomnienia i tak szukam cos o Evice....strasznie mi teskno za tym spektaklem

Evita

Mógłby ktoś napisać jaka była obsada? Szczególnie główne role.

obsada Etivy

role główne: Dorota Kowalewska (doskonała!) i Tomasz Steciuk.Męża Evity grał chyba p. Śledź reszty niestety nie pamiętam. Szkoda, że TM nie wznawia Evity :(

evita bravo

bardzo dawno temu uczestniczylam w premierze evity szkoda ze pominięto nazwisko Ryszarda Szeligi ktory sprawil że muzyka brzmiala po prostu bosko

Przeciez Madonna (...) w ogole nie umie spiewac

Wspomnienia

Mimo wielu lat mam olbrzymi sentyment do tego spektaklu .Notabene będąc akustykiem w Teatrze Rozrywki w Chorzowie miałem przyjemność nagłaśniać premierę EVITY.Pozdrowienia dla "Mrówy".Mam nadzieję , że będziemy mieli okazję usiąść razem za "stołem" Soundcraft`a :)

Peron

Juana Perona, męża Evity, grał p. Jacek Wester

pytanie

wie ktoś kiedy odbędzie się kolejny spektakl?

hmmm

Raczej nigdy... Spektakl zszedł z afiszy i to z jakiś 9 lat temu

dancia

kiedy będą grać spektakl evita w teatrze muzycznym w gdni

wspaniały !!!!!!! a orkiestra równiż wybitna grają doskonale. całość piękna

Inne tematy z forum

Romeo i Julia is not dead (19 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Romeo i Julia is not dead . ROMEO I JULIA IS NOT DEAD na motywach dramatu...

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...

Księżniczka czardasza (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...