Ewa - ocena

Temat dostępny też na forum: MM Capital Home
chciałam podzielić się wrażeniami z transakcji z mm capital home dokonanej niemal wyłącznie on line z powodu, że na stałe mieszkam w mieście oddalonym 500 km od Gdańska
Nabycie wymarzonego mieszkania, w wymarzonej dzielnicy, w standardzie który mogłam współtworzyć ze sprzedającym to efekt bardzo dobrej współpracy z Panią Magdą, właścicielką agencji mm capital home.
Pani Magda zarządziła całym procesem inwestycyjnym co w naszej "odległej" sytuacji było konieczne dla udanego dokończenia transakcji. Jej ogromne zaangażowanie, elastyczność oraz życzliwość uwolniły nas od ciężaru ryzyka i stresu jakie towarzyszą inwestycjom na odległość.
na początek - szczera i otwarta prezentacja oferty, akceptacja dla proponowanych przez nas zmian w projekcie toczącego się remontu w mieszkaniu, wspólne poszukiwanie optymalnych rozwiązań, uczciwość, jakość i terminowość zakończenia inwestycji przerosła nasze oczekiwania ... co ważne po zakończeniu transakcji Pani Magda pozostała dostępna gdy należało dograć ostatnie szczegóły związane z przejęciem nieruchomości ( np kontakt ze wspólnotą )
polecamy współpracę z mm capitlal home, bezpiecznie, uczciwie, jakościowo. Satysfakcja gwarantowana !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękuję bardzo za przepiękną opinie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Daniel - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam w 100%. Fachowa obsługa. Montaż czysty i sprawny. Panowie serwisanci znają się na...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Wspaniała obsługa, szybki montaż i efekt który przerósł moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam

Dominik - ocena (3 odpowiedzi)

Dziękuję za kolejny rok współpracy. Firma zarządza moimi nieruchomościami na wynajem, gorąco...