Ex-Stała klientka.
Odkąd Biesiadowo pojawiło się na Sokółce robiłam mu nieustanną reklamę. Pizze był świetne, cienkie ciasto, małe ranty, oryginalnie skomponowane dodatki, wszystko było przepyszne. Niestety od jakiegoś czasu, pizza jest dużo gorsza a pracownikom wychodzi słoma z butów, dzisiaj to było już przegięcie, żeby śmiać się z klienta do rozpuku bez żadnego skrępowania.. pizza do tego zrobiła się marna, ciasto było przypalone, ser ewidentnie gorszy, pewnie skończył się okres rozruchu więc można już kupować gorszy, do tego płacenie za doniesienie pizzy do klatki obok to jest przegięcie. Niestety NIE WARTO i NIE POLECAM, było rewelacyjnie ale się popsuło, a szkoda.
Na szczęście są inne miejsca bo moja stopa w biesiadowie już nie postanie i postaram się o to żeby poinformować o tym co się tam dzieje innych znajomych. Jestem ZAŻENOWANA.
Na szczęście są inne miejsca bo moja stopa w biesiadowie już nie postanie i postaram się o to żeby poinformować o tym co się tam dzieje innych znajomych. Jestem ZAŻENOWANA.