Żenada! (1) Taksówka pojawiła się z 40minutowym opóźnieniem i trzeba było do szanownego... Tomek Tanio i sympatycznie (1) Tylko że czasami sa w 3 minuty, a czasami trzeba czekać 20 i to chyba jedyna... Seweryn Poświęcenie (1) Wszystko fajnie. Cena ok, kierowcy średnio znają miasto i korzystają z... Piotr
mile zaskonczony nowa firma taxi w gdansku (1) kiedys myslalem ze tylko as i dajan maja tanio ale okazuje sie ze jest tansza... adrian wypas! (1) Najlepsza korpo w 3mia100! Normalnie za kurs z Lotu do Sopotu w nocy płaciłam... emanuel Nigdy więcej!! (1) Czas oczekiwania najdłuższy w trójmieście, do tego pan kierowca postanowił... Marian Pozytywnie (1) Miły kierowca, ceny niskie. Polecam. Michał Polecam (1) Bardzo mila i sprawna usługa, nie ma się do czego przyczepić. ładne auto,... Marek Świetna Korporacja. (2) Będąc na Lotnisku zamówiłem taxi, które już po 15 minutach było na lotnisku.... Kuba Nowe taxi w Trójmieście (5) Czekałam 1-40 minut na taxi miałam wykupiony bilet lotniczy ,przyjeli... iwona Czego chcieć więcej? (2) Piszę na bieżąco, z polskiego busa, wracając z Trójmiasta. Dzięki Express... Robert POLECAM EXPRESS TAXI (1) Najlepsza korporacja taxi w Trójmieście! Szybko, tanio, bardzo mili kerowcy,... Klientka :) Mialo byc 10 minut.... (2) Taxi miala byc po 10 minutach, po 25 minutach i probie dodzwonienia sie do... Stachu Lubie ich :) (1) oby tak dalej ! fantomas Ocena wykonanej usługi (1) W ostatnim tygodniu kilkukrotnie korzystałem z usług tego przewoźnika, za... Patryk P. Polecam! (1) Znakomita obsługa,jednocześnie niskie ceny, krótki czas oczekiwania i pełen... sevage17 Gorąco Polecam (1) Miła i fachowa obsługa ! Agnieszka Szamotuła Super:) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług:) Invicta Ocena (1) Obsługa klienta jest wręcz fenomenalna bardzo miła, kulturalna wszystko co... BuJanPhotography Super!! (1) Bardzo się spieszyłam na lotnisko miałam godzinę do odlotu. Dzięki express... kasia61083