Spoko taxi (1) Szybko , tanio i solidnie. To ich główne zalety. Polecam w 100% misiekxxxl Polecam tę korporację (1) Miałem okazję korzystać z usług Exspress Taxi goszcząc w Gdańsku w grudniu.... Kibic NIEPOWAŻNI LUDZIE!!! (1) Niedawno zmieniłam swoją dawną firmę na Express Taxi, jak do tej pory nie... Ewa
Polecam (1) Bardzo dobra korporacja, często korzystam, gdy jestem w Gdańsku i jestem... szwugier1 express taxi! (1) bardzo miła obsluga podczas rozmowy telefonicznej. max czas oczekiwania na... Monika Gorąco polecam (3) Gorąco polecam. Szybki dojazd do klienta, przemili i sympatyczni Panowie,... K maja - opinia (4) jestem bardzo zadowolona z usług tego przewoźnika, są najtańsi!!!!!! za 4 km... maja Express Taxi! (1) Bardzo szybki czas oczekiwania na dojazd taxi. Miła obsługa i dosyć tanio.... Robert Gorąco polecam Express Taxi!!! (1) Z największą przyjemnością polecam skorzystanie z usług tej korporacji.... Ewelina d. - opinia (1) Gorąco polecam. Szybki dojazd do klienta, kierowcy mili. Komfort jazdy jak... d. opinia (1) Najlepsi w Trójmieście. Gorąco polecam. obsługa spoko, ceny również. chuck opinia (1) Najlepsze Taxi w Trójmieście, tanie ze Straszyna do Gdańska płaciłam... rosiak