FASOLKA POLKA I SZCZYPIOREK FLOREK

Temat dostępny też na forum: Fasolka Polka i Szczypiorek Florek
Opinie do spektaklu: FASOLKA POLKA I SZCZYPIOREK FLOREK.
scenariusz i koncepcja inscenizacji: Beata Szreder
występują: Beata Szreder, Tobiasz Cytrowski
opieka artystyczna: Michał Derlatka

Szalona komedia wierszem w trzech aktach, historia skradzionego trójzębu Neptuna, który bohaterowie - Fasolka i Szczypiorek - postanawiają odnaleźć i zwrócić właścicielowi. Tylko co to jest ten "trójząb"? Na pewno coś z zębami... I tak bohaterowie wyruszają na ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro wierszem to ja z przyjemnością , junior (4l) też pewnie się wybierze :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super!

Spektakl naprawdę rewelacyjny, dzieciaki na widowni zachwycone :)

byłem

Byłem, widziałem. Ja (ojciec) z uśmiechem, junior z uśmiechem. Sala pełna. Dzieciaki zaskoczone zmianami akcji i radosne. A Neptun odzyskał trójząb i plaże znów będą czyste w tym sezonie :-)

Dobry wieczór, byłem dziś w Teatrze na Plaży; dzieciaki siedziały jak zahipnotyzowane, widać, że historia je wciągnęła i zaprowadziła prosto do świata wyobraźni. Dorośli natomiast mogą zrelaksować się przy muzyce ubarwiającej spektakl i podziwiać kunszt aktorów. Na pewno wybiorę się na kolejne przedstawienia autorstwa tej pani.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

PANTOGRAF

twórcy pomorskiego projektu poetyckiego PANTOGRAF doceniają brawurowe nawiązania kolejowe w spektaklu - brawo!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetna zabawa:)

Super spektakl! Dzieciaki rozbawione przygodami Fasolki i Szczypiorka, zachwycone możliwością wejścia na scenę. A my starzy rozbawieni do łez tekstami i grą aktorską. Mistrzostwo. Polecam:) a i jeszcze ten efekt z otwarciem drzwi i wyskokiem na plażę! Warto zobaczyć:-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

genialny spektakl dla calej rodziny!!!

Pani Beato gratulujemy i prosimy o wiecej:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...

Anatomia Ciszy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Anatomia Ciszy . Spektakl "Anatomia ciszy" to głęboka eksploracja...

Rigoletto (52 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rigoletto . Rigoletto Libretto: Francesco Maria Piave wg dramatu...