Problemy ze zwrotem towaru (2) Jeśli możecie omijajcie ten sklep. Musiałem zapłacić 123 zł, powtórzę jeszcze... Tomek słaby punkt sprzedaży (1) Zrobiłam w tym sklepie kilka zamówień od zeszłego roku do kilku łazienek, ale... Zawiedziona klientka Piotrek - opinia (1) trafiłem przypadkiem bo znalazłem tanio produkt w sklepie internetowym z... Piter
Ok (1) Ogólnie bardzo dobrze chociaż wybór kafli nie tak duży jak u konkurencji ale... Karol K Nie polecam (1) Coś złego się dzieje z tą firmą. Obsługa opryskliwa i odnosząca się z... dyno kosmiczne ceny. (1) Witam . Konkurencyjne ceny???!!! Dałem się w tym sklepie nieźle... adam SUPER punkt (1) W miesiącu tym potrzebowałam szybkiej i fachowej porady w sprawie grzejników.... xenia Polecam (1) Bardzo duży wybór, konkurencyjne ceny, dzięki nim uwierzyłam, że można taniej... E łazienka (1) ostatnio przy okazji remontu łazienki skorzystałam z usług Femax. Pan Karol... olad82 Robert Kopacz - opinia (2) kupowałem w zeszłym tygodniu w femaxie komplet baterii do łazienki i byłem... Robert Kopacz Zibi - opinia (1) wszystko super. dziękuje i liczę, że oferta płytek jeszcze się poszerzy.... Zibi Opinia (1) Korzystałem z usług firmy FEMAX. Wszystko załatwiłem w ciągu kilkunastu... klient Jestem bardzo zadowolona! (1) Muszę przyznać że dość często korzystam z usług Femaxu. Obsługa jest... ewcia femax (1) byłem swiadkiem jak to firma femax uwaza sie za zetelna i uczciwa firme... kar