Marcin - ocena (2) Solidna firma, szczerze polecam! Korzystałem z usług K4 już kilkukrotnie... Marcin Marek - ocena (1) Szybki czas odpowiedzi na zapytanie ofertowe. Sprawna realizacja z dobrą... Marek Krystian - ocena (2) Niestety muszę dać 6 gwiazdek bo skala tylko na tyle pozwala, więc w... Krystian
Iwona i Roman - ocena (2) Tak solidnych firm dziś brakuje. Wszystkim bardzo polecamy. Cały proces od... Iwona i Roman Monika R. - ocena (2) Polecam firmę wszystkim, którzy szukają profesjonalnego serwisu/przeglądu... Monika R. Marta - opinia (2) Fachowa, miła Obsługa, pomoc w dobraniu odpowiedniego sprzętu, terminowa... Marta Jarek - opinia (2) Pełen profesjonalizm od początku do końca współpracy! Firma jakich mało w... Jarek Michał - opinia (2) Profesjonalna obsługa. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Firma K4... Michał Paweł - opinia (2) Firma rzetelna, pełen profesjonalizm i bardzo dobry przepływ informacji.... Paweł Kamil M - opinia (2) Przeważnie opisuję w takich opiniach swoje niezadowolenie, ale tym razem... Kamil M Michał - opinia (2) Firma 4Klima założyła mi klimatyzację. Wybrałem 4Klima ponieważ właściciel... Michał Zygmunt - opinia (2) Wszystko na najwyższym poziomie.Obsługa od pierwszego telefonu,po wizytę w... Zygmunt Maciej Texas - opinia (2) Absolutnie polecam .Profesjonalni , słowni i życzliwi dobrze dobrane... Maciej Texas Andrzej - opinia (2) Dziękuję za sprawną obsługę. Pozdrawiam Andrzej Stencel Andrzej Piotr - opinia (2) Solidna firma, obsługa miła i profesjonalna. Z czystym sumieniem moge polecić Piotr agnieszka - opinia (2) Od złożenia zamówienia poprzez instalacje klimatyzacji wszystko odbywało się... agnieszka Galin_j - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Dobór według potrzeb klienta a nie realizowanej marży.... Galin_j Jacek Zomkowski - opinia (2) Firma K4 Klima zamontowała u mnie w domu 4 urządzenia typu split. Wszystko... Jacek Zomkowski B.K. - klientka - opinia (2) Bardzo profesjonalna Firma i fachowa obsługa. Otrzymałam wyczerpujące... B.K. - klientka Zadowolony (1) Bardzo polecam k4 klima,mieszkanie 65m2 trzy pomieszczenia,optymalnie dobrali... Artur