FILM z Gdańska - GRBF 2004

zapraszam do ściągania i oglądania naszego najnowszego filmu ze strony grbf.com. podsumowuje on ostatni rok jazdy. duzo akcji i trochę okrutnej beki w międzyczasie;)

czas trwania: 18 minut 11 sekund. rozmiar: 115MB.

do ściagnięcia od jutra, czyli od 00.01 (około).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: FILM z Gdańska - GRBF 2004

I znow sytuacja jak przy trailerze, nie bojcie sie komentowac. Wszelkie uwagi i krytyka mile widziane :).

Bezposredni link do filmu, dal tych bardziej leniwych ----->

http://www.grbf.com/download.php?cmd=click&id=5

Pozdrawiam :).

"Rower mi się popsuł" :]

"fuuj user sie zżygał fuuj" jeden z najlepszych polskich filmików jakie widziałem ( amatorskich ).

No muszę powiedzieć chłopaki, że naprawde kawał dobrej roboty. Filmik ogląda się bardzo fajnie, zwłaszcza że widać wiele znanych chyba wszystkim z 3miasta miejsc. Chłopaki prezentują jak na mój gust poziom naprawde SUPER (jakby co to ja nie jeżdżę FR, ani pokrewnych no ale z tego co zobaczyłem na filmie to naprawde mnie zadziwiło). Do tego wszystkiego jeszcze trzeba dodać kilka naprawde fajnych ujęć, widać że nie brakuję Wam na nie ciekawych pomysłów. Fajne są także bekowe wstawki. Generalnie film oceniam bardzo wysoko, jednak nei spodobało mi się to że w niektórych momentach jest niepotrzebnie przyspieszony(chyba, że mi się wydaje że jest, a to po prostu Wy tak zasuwacie:), zwłaszcza chodzi mi o początkową część filmu w lesie na zjazdach.

Pozdrawiam i oby więcej takich produkcji od nas z 3miasta :)

na zjadach sa przyspieszenia niewielkie ale tylko w 3-5 ujeciach. wiekszosc pozostała niezmieniona.

Chciałam tylko dodać, że dopiero teraz udało mi się ściągnąć tę wspaniałą produkcję! (a dokonałam co najmniej 4 prób w ciągu ostatniego tygodnia).
Na codzień jeżdżę XC i na Waszą jazdę nie mam poglądów, mogę tylko napisać, że mimo kosmicznej pory... mogłabym oglądać w kółko!!!
Już wcześniej pisałam, że nie lubię Krankedów i innych Disorderów... ale Wasze perełki ze względów sentymentalno-regionalnych podziwiam z przyjemnością :-)

Klaniam,
Miejsca i sam film jako-taki bardzo fajowy. Ale...
1. Jak na moj gust mataz pozostawia nieco do zyczenia GRBF 2003 byl pod tym wzgledem lepszy. No chyba ze moj komp sie przytykal...
2. Szkoda ze tak jak w filmie 2003 nie bylo opisow miejscowek. Niby wszystko wiedomo gdzie jest ale milo bylo by przeczytac ze sie dobrze rozpoznalo miejsce
3. Wstawki bekowe to kwestia gustu. Moze juz jestem za stary na nalewanie sie z czyjegos pawia :))))

Za to muza ok.
Ogolnie gut. Tak trzymac i popracowac nad szczegolami. Mam nadzieje ze GRBF2005 bedzie juz tak wypasiony ze mucha nie usiadzie :)
Gruss!
I.

Informuje, iz nasz film zdobyl 1 miejsce na I Festiwalu FILMÓW eXtremalnych Zajawka http://www.festiwalzajawka.pl/ !!!

:DDDDDD.

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...