FRYZJER

Cześć, mieszkam na stogach od niedawna i mam pytanie czy jest tu jakiś dobry fryzjer damski. Ten w pawilonach u góry wygląda jakby nadal był PRL, aż strach wejść. Czy może się mylę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

z
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiola ma dobra reke i calkiem normalne ceny. Na ul. hozej, kolo "ostoi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam tam z synem 3x i za każdym razem jest inna pani. Więc zapisać się do p.Wiolety?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

W pawilonie na pietrze jest super dobra i tania fryzjerka pani Marylka Polecam Klientki przyjeżdzają z różnych dzielnic Gdańska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

na pewni nie na stogach....mieszkam tu 30 lat raz w zyciu poszlam tutaj i zalowalam te Panie i te salony niestety zyja prehistoria...tylko Panowie przychodzą na sciecie bądź starsze Panie..Ktoś kto chce nowoczesna fryzure czy koloryzacje tu nie przyjdzie...i mowie o wszystkich salonach na stogach....nie jestem z konkurencji mowie z doświadczenia i rozmow z ludzmi na tej dzielnicy...NIEPOLECAMY....i nie wciskajcie kitów ze sa super te salony bo nie sa;)ZA mostem masz dobre salony polecam na chelmie Pania Darie działa cuda na glowie;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (16 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (4 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...