Fajna, szalona rowerzystka poszukiwana :)

Temat dostępny też na forum: Witomino Jelitkowo
Miłośnik szybkiej jazdy, eksploracji plenerów z aparatem (foto i video reportaże) oraz poznawania ciekawych osób pozna dziewczynę o podobnych zainteresowaniach. Wyczynowo jeżdżę głównie promenadą Orłowo-Brzeźno w poniedziałkowe i środowe popołudnia, ale jestem otwarty na inne opcje tras.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Fajna, szalona rowerzystka poszukiwana :)

jakiś kontakt? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dariosspace@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

da się wyczynowo jeździć promenadą nadmorską? chyba że wyczynem jest slalom między pieszymi, matkami z wózkami, innymi rowerzystami i rolkarzami ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedyś rzeczywiście tak to wyglądało :) Obecnie jest nieco lepiej, choć czasem taka atrakcja się zdarza, co ćwiczy refleks :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Wyczynowo jeżdżę głównie promenadą Orłowo-Brzeźno ..."

No to faktycznie rasowy wyczynowiec z Ciebie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja poznam szaloną dziewczynę w celach bardzo miłego spędzenia czasu bez zobowiązań :DD
ktoś chce kontakt do mnie by się odezwać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A wczoraj było całkiem ciekawie :)

Wybrałem się tym razem do PGE Arena, by poczuć 'klimat' przed meczem Hiszpania-Chorwacja, porobić filmy, zdjęcia - było bardzo ok. Potem szybki powrót promenadą (do Letnicy jechałem miastem) a tu nagle moja ulubiona szalona laska w obstawie innej fanatyczki w kasku minęła mnie znienacka - poznałem ją od razu - tych wysportowanych, kształtnych nóg się nie zapomina :) Dziewczyny jechały jak w transie - przez jakiś czas, do Sopotu jechałem im na kole, ale dałem w końcu spokój, bo byłem tego dnia ostro 'zjechany'. Z tą naprawdę szaloną czarnulą to bym sobie pojeździł. Biorę w ciemno ! Może 'wpadasz' czasem na trojmiasto.pl... ? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...