Fajne zjazdy w Gdyni.

Temat dostępny też na forum: Orłowo
W ciekawych miejscach są opisane w zasadzie miejsca tylko w Gdańsku. Sporo jest o Klifie ale czy on jest jedyny??? Niech ktoś skrobnie coś o fajnych zjazdach i trasach w Gdyni, bo ja jakoś nie moge się doszukać:-). No jest jescze tor motocrossowy, tam też można poszaleć. No więc jak znacie jakieś fajne miejsca w Gdyni to piszcie, będe wdzięczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fajne zjazdy w Gdyni.

jest tor 4 crossowy w orłowie jak byś chciał troche poszalec na hopkach;) na klifie to chyba w gdyni tez tam jest taki fajny zjazd techniczny.jak bys chcial tylko jezdzic to masz pelno ulic i bulwar.jest sporo opcji w gdyni tylko musisz sam pojezdzic i poszukac:) pozdro

Witam :-)
znalazlem forum o zjazdach w gdynia i mam ochote zagadac
PODKRESLAM ze nie mam zadnego tam dobrego sprzetu, taki tam tylko zeby sie trzymal :-/
mom ochote pojezdzic na powiedzmy 4x ale nie wiem gdzie to jest
mozesz mi pomoc najlepiej sie gdzies umowic bo mam szczeze 15 lat ale bardzo jestesmy zafascynowani w szybkich zjazdach i takich tam :-)
bardzo prosze o pomoc :-)
mysle aby pojechac na jakis fajny zjazd rowerowy w okolicach gdyni w dlogi weekend moze jakies propozycje??

Tak jak już ktoś napisał to w Orłowie na torze motocrossowym możesz sobie poszaleć całkiem nieźle. Ostatnio tam byłem to warunki są sprzyjające bo było w miare sucho.

TAK NAJLEPSZY JEST CHYBA TOR W REDŁOWIE NIEDALEKO jedynki:D
SUPER MIEJSCÓWKA:D

Wielkie dzięki, a jeśli chodzi o tą trase koło jedynki w Redłowie to gdzie ona jest tak dokładniej, bo redłowa to zupełnie nie znam?

SIEMA
TRUDNO TO TAK WYTŁUMACZYĆ ALE JAK CHCESZ JAK SIE POPRAWI POGODA TO DAJ ZNAĆ TO CI MOŻEMY POKAZAĆ GDZIE TO JEST:D MIEJSCÓWKA SUPER:D
TAKŻE JAK CO TO NAPISZ DO MNIE NA MAILA I SIEM ZGADAMY:)

Wielkie dzięki za propozycje i nie ukrywam, że chętnie skożystam jak tylko pogoda pozwoli:) A tak na marginesie chciałbym zaznaczyć, że jestem początkującym "w tych" sprawach (co mam nadzieję, że nie jest przeszkodą) i właśnie chciałbym zacząć swoją przygodę z XC i tymi podobnymi trasami. Jeszcze raz dzięki.

trafić na 4x latwo. od niepodleglosci w wielkopolską jedziesz i na drugich swiatlach (pod wiaduktem najpierw) walisz lewo we wrocławską (na 3misto masz mape miasta to sobie zobacz gdzie jest niepodleglosci/wielkopolska/wroclawska, to skrzyzowanie latwo znalezc, czesc chodnika od strony skzoly odgrodzona od jezdni barjerkami).
Jedziesz wroclawska na sam koniec a tam parking, krzaki a w krzakach jakas rzeczka. z lewej strony parkingu przy plocie jest sciecha do mostku a jak juz jestes po drugiej stronie to widac prawoskos spory stok a na nim wielkie hopy i male krzaczki. i jestes.

Na moj gust pogoda poprawila sie znacznie. Wiec mozna wyskoczyc. Jak wiecej chetnych do wspolnej jazdy nie stwarza Ci problemow to odp.

Stary, zjazdów jest od cholery, szczególnie XCowcy znają dużo bo dużo jezdza po lesie i "przypadkiem" coś fajnego znajdą.
Trudno wytłumaczyć jak trawić na dobre zjazdy, proponuje umowic sie z ekipą np. HCFR i pojezdzić razem- w grupie zawsze razniej:)
pozdrawiam

ja znam nieskonczona ilosc fajnych zjazdow w Gdyni:

wjezadzasz na gore tam gdzie odbywal sie BT Chylonia i kierujac sie stopniowo az do Sopotu zjezdzasz i podjezszasz sobie gdzie popadnie - jest naprawde fajnie, wystarczy troche kondycji i kreatywnosci w zjezdzaniu:)

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...