Hmm niestety ale muszę potwierdzić to co pisali wcześniej Martyna oraz Marcin. Od kilku lat jadam Da Grasso na Chełmie tudzież Zaspie lub w Warszawie jednak ta ich nowa pizzeria na Morenie rozczarowała mnie...
Pizza niestety była niedopieczona i troszkę mdła w smaku (za mało sosu?).
Jadłem tam dopiero raz więc mogl to być przypadek no ale inni jakos maja podobne odczucia. Oczywiscie, nie jest tak ze nie zdarzaja sie wpadki na Chelmie czy na Zaspie, tam nie raz tez pizza miala inny smak bo np zmienil sie kucharz. Tylko w zasadzie mnie to nie powinno interesowac, jesli jest to pizzeria sieciowa to smak jej powinien byc zawsze taki sam wszedzie.
Jesli chodzi o wystroj wnetrza to jest zdecydowanie najlepszy jaki do tej pory widzialem, bardzo przytulny i czysty. Niestety i tutaj jest minus. Po co te automaty do gry na kase? Akurat trafilem na to, ze jakis koles tam siedzial przez nie wiem ile czasu i caly czas klepal tym przyciskiem a ta maszyna tam brzeczala. No bez przesady...;)
Mam nadzieje, ze to miejsce nie skonczy jak wiele innych "lokali" gdzie wlasnie zbieraja sie dresiki z piwkiem wokol takiego automatu i klepia..klepia...klepia...;)