FAN-DENT

Stomatolodzy Protetycy Implanty

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 71/2

Marek - ocena (1) Do kliniki Fan-Dent trafiłem po leczeniu ortodontycznym w wyniku którego... Marek Emilia W. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Miło i profesjonalnie. . Dr Książek i dr Weber... Emilia W. Alicja J. - ocena (1) Pani Doktor Elżbieta Ratnam bardzo zaangażowana. Przedstawiła mi plan... Alicja J.
Serdecznie polecam Dr. Sworczak (1) Moja przyjaciółka poleciła mi Dr. Martę Sworczak. Powiedziała, że ma ona... Paulina Polecam dr Sworczak!! (1) Nie zdarza mi się wpisywać opinii na tego typu forach, ale tym razem nie mogę... Wdzięczna pacjentka 😊 Zdecydowanie polecam! (1) Pani doktor jest nie tylko doskonałym fachowcem z wieloletnią praktyką ale i... Marta Polecam (1) W gabinecie jest czysto,od pierwszej wizyty czułam sie bardzo bezpiecznie.... Nika78 Bardzo polecam - pełen profesjonalizm !!! (1) Jestem pacjentką pani doktor od wielu lat, zresztą trafiłam do gabinetu z... Ewa Nie Polecam (1) Ja niestety mam inne doświadczenia z tym lekarzem. Na początku wspaniała... Krzysztof polecam (1) szczerze mogę polecić , pełen profesjonalizm i fachowość oraz pełne sympatii... DOROTA Warto się zastanowić (2) Myślę, że osoby które planują skorzystać z tego gabinetu powinny się poważnie... Lopebe Pełen profesjonalizm (1) Dr Madalińska to wspaniała serdeczna osoba, która do pacjentów podchodzi z... Joanna PEŁEN PROFESJONALIZM (1) DR MAGDA PAWELCZYK-MADALIŃSKA TO OSOBA O WYSOKICH KWALIFIKACJACH , KONKRETNA... M.L Szczerze odradzam (3) Gabinet bardzo ładny, a panie przesympatyczne, jednak to wszystko, co mogę... A.K. Zespół FAN-DENT - opinia (1) Bardzo żałujemy i czujemy się pokrzywdzeni wpisem,ponieważ doktor... Zespół FAN-DENT nic lepszego na problemy z dziaslami (1) polecam zwlaszcza osobom z problemami takimi jak parodontoza...zabiegi... roza Polecam klinikę dr Madalińskiej. (1) Dzięki umiejętnościom dr Madalińskiej mam nowe dziąsło tam gdzie go nie było... Pacjentka K.F. Najlepsza Doktor w Trójmieście! (1) Miałam wykonywany przez Panią Doktor zabieg, którego bardzo się bałam, byłam... Kasia