Fan clubu? Czyżby?

Może ja jestem jakimś szczególnym przypadkiem, bo jestem BARDZO niezadowolona! Po extakcji zęba (w stanie ropnym kości), pan doktor w całym swoim postępowaniu wykazał się daleko posuniętym brakiem profesjonalizmu i przyzwoitości. Tak się składa, że jestem osobą medyczną, więc jakieś tam pojęcie mam. Nie zalecił antybiotyku po zabiegu, choć 2- krotnie o to pyrtałam , czy nie ma potrzeby. Zagorączkowałam po 2 dniach do 39 st C. Zadzwoniłam do gabinetu. Pan doktor nawet nie uznał za stosowne porozmawiać ze mną osobiście, przekazał asystentce potrzebę zażycia antybiotyku, i czy mam możliwość ,,zorganizowania" sobie recepty. Nie zaprosił mnie na kontrolę, nie zaproponował zwolnienia lekarskiego. Nie zaniepokoił go mój stan.Naraził mnie na ból istraty finansowe. Skorzystałam z pomocy i innego stomatologa. Więcej moja w tym gabinecie nie postanie! Pełna komercja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fan clubu? Czyżby?

Również jestem nie zadowolona,miałam podobny przypadek ja moja poprzedniczka.Nie polecam chyba ze chcecie cierpieć ból bo panu dr zależy tylko na kasie...ODRADZAM,moja noga tam już nigdy nie postanie i nikomu NIE POLECAM nikomu dr Jarząbka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0