Fantastyczne przedszkole, kadra na szóstkę
Mój synek od września 2012 chodzi do przedszkola Kasztanowego - od pierwszego dnia z ogromnym entuzjazmem biegnie na zajęcia. Fantastyczna opieka pod każdym względem - zwłaszcza merytorycznym. Panie przedszkolanki wkładają nie tylko mnóstwo serca w swoją pracę, podziwiam ich cierpliwość i olbrzymie niesłabnące zaangażowanie w zajęcia z dziećmi. Ponadto, mają fantastyczny kontakt z maluszkami i wspaniałe podejście do dzieci, zwłaszcza w zakresie wychowania i edukacji. Widać, że kadra dba o stały rozwój swoich kompetencji i wiedzy w zakresie pedagogiki.
Podoba mi się zwłaszcza indywidualne podejście do każdego przedszkolaka, a podczas odprowadzania dziecka do przedszkola zawsze nasze Panie Przedszkolanki znajdą chwilkę by porozmawiać o rozwoju i wychowaniu maluszka. Wiem, że w tym przedszkolu Mateusz ma świetną opiekę - jest nie tylko bezpieczny i dobrze się bawi - przede wszystkim zdobywa mnóstwo wiedzy podczas zajęć.
Podoba mi się zwłaszcza indywidualne podejście do każdego przedszkolaka, a podczas odprowadzania dziecka do przedszkola zawsze nasze Panie Przedszkolanki znajdą chwilkę by porozmawiać o rozwoju i wychowaniu maluszka. Wiem, że w tym przedszkolu Mateusz ma świetną opiekę - jest nie tylko bezpieczny i dobrze się bawi - przede wszystkim zdobywa mnóstwo wiedzy podczas zajęć.