Farage Cinderella

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam,
posiadam do sprzedazy swoją suknię ślubną Farage Cinderella rozm. 38/40, możliwość regulacji tak, że na spokojnie rozm 38/40/42.
W zestawie mam nowe, nieużywane buty białe rozm. 38., welon wyszywany kryształkami Swarovskiego,zestaw biżuterii - kolia, kolczyki, diadem - bogate, ale bardzo delikatne, ponieważ sama suknia jest bardzo strojna i większość biżuterii jest do niej za ciężka, etolę futerkową z bardzo krótkiego włosia, delikatną, wyszywaną delikatną nitką i drobnymi ozdobami, rękawiczki wykończone prawie identyczną koronką co gorset sukni i jednym kryształkiem.

Suknia jest naprawdę piękna, co prawda są rózne gusta, ale o byciu księżniczką chociaż jednego dnia każda kobieta marzyła. :)

Narazie wystawiam wstępne ogłoszenie, w razie zainteresowania zapraszam na e'mail aniolek0111@wp.pl w celu rozmowy o szczegółach dotyczących dodatków, ceny, przymiarki itp. itd. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Farage Cinderella

Hopsa. ;)

Zapraszam.

Hop hop. Suknia nadal aktualna. Szczerze od tamtego czasu jeszcze nie zajęłam się konkretną jej reklamą, bo nie miałam czasu, ale zbliżają się śluby to może któraś Panna Młoda się pokusi. :) SUknia naprawdę zjawiskowa. :)

Radzę powklejac zdjecia:)) będzie łatwiej...