Fatalna pizza, fatalna obsługa... Najgorsza pizza w okolicy!

Zamawiałem u nich 2 razy. Za pierwszym razem czekałem na dowóz zamówienia równo 2 godziny. Pizza oczywiście dojechała już chłodna, a panie, która ją dowoziła miała jeszcze pretensje, że nie mogła znaleźć adresu. Sama pizza - bardzo słaba. Niestety miałem już wcześniej kupione kupony zniżkowe, więc zdecydowałem się je jeszcze raz wykorzystać. Myślę sobie - może zdarzyć się wszędzie, pewnie miałem akurat pecha. Ale drugie zamówienie tylko potwierdziło to, co się stało przy pierwszym. Pizza wprawdzie dojechała szybciej - po godzinie :)) ale...
1. gość przyjmujący zamówienie skrajnie nieprzyjemny, jakiś znudzony, może pracą, może życiem...
2. kierowca zażądał ode mnie opłaty za dowóz, pomimo tego, że dostawa miała być gratis, co mam wyraźnie napisane w warunkach zakupu,
3. pizza fatalna - jakaś tłusta, góra spieczona, dół jakby niedopieczony - pomimo, że byłem głodny, po połowie pierwszego kawałka spasowałem i pizza wylądowała w śmietniku,
4. a na zakończenie otrzymałem bardzo "miły" telefon z baru, z awanturą dlaczego to nie chciałem uiścić opłaty za dowóz...
Widzę, że poprzednie opinie tylko potwierdzają, że nie jestem odosobnionym, szczególnie pechowym przypadkiem. NIE POLECAM nikomu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Fatalna pizza, fatalna obsługa... Najgorsza pizza w okolicy!

piękna recenzja ale kogo dotyczy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fatalna pizza, fatalna obsługa... Najgorsza pizza w okolicy!

Z CALYM SZACUNKIEM ,ALE NASI DOSTAWCY TO TYLKO I WYLACZNIE PANOWIE .POZDRAWIAMY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1