Fatalna pizzeria, a przede wszystkim obsługa...

Jeżeli chodzi o pizzerię podejście do klienta tragiczne. Na pizzę czekaliśmy 2 godziny od momentu zamówienia, zamiast 45-60 minut. Jak zadzwoniliśmy do pizzerii po 1,5 h z pytaniem dlaczego nie ma dostawcy uzyskaliśmy informację od Pana, że tak wyszło i co oni mogą zrobić...
Sama pizza nawet smaczna, ale na składnikach oszczędzają. Na brzegach ich w ogóle nie widać. Ciasto bardzo dobre.
Czekanie na pizze 2h i taka obsługa...ODPADA.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hahaha

Jestem w szoku po przeczytaniu tego wpisu , gdyz nigdzie indziej nie ma tak miłej obslugi jak w Adriano!mowie to z reka na sercu :) Czasami faktycznie 3ba czekac ok godziny ale jedzenie jest zawsze gorace zreszta w jakiej pizzeri dostawa trwa 15min sie pytam?:) zupelnie NIE ZGADZAM sie z wpisem pana Slawka !!!

Slucham?

Co jak co ale kogos tu ponioslo... Nie mozna powiedziec zlego slowa na obsluge w tym domku;) zawsze usmiechnieci i przemili wlasciciele robia tam naprawdy fajny klimat Serdecznie pozdrawiam !!!

Niestety słabo...

Zamówiłem schab z grilla z pomidorami i mozarellą. Wiem, że są gusta i guściki ale to danie było naprawdę na tróję. Schab trochę jak podeszwa, pomidory smaczne ale mozarella to nie mozarella tylko ser sałatkowy ! Koło mozarelli to nawet nie leżało. Ludzie ! Przecież mozarella kosztuje 2,5 w Biedronce. Macie smaczne surówki. Do nich nie mam zastrzeżeń.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0