Fatalnie jest
Niska ocena tylko dlatego, że kobieta, która badała wzrok popełniła ogromny błąd. Gdy pytała się o formę pracy powiedziałem, że przed komputerem. Następnie dobierając soczewki, zadała pytanie o antyrefleksy. Jako klient mam prawo nie wiedzieć czym są, więc odpowiedziałem, że raczej dziękuję za dodatki. I okazało się, że moim błędem było nie dopytanie się czym są antyrefleksy, ale jeszcze większym błędem tej kobiety był brak reakcji i wyjaśnienia, że są one przy moim trybie pracy konieczne. Przeszła do kolejnego pytania i już.
Później nie da się już tak łatwo tego wymienić i wiąże się z kolejnymi wydatkami. Przy próbie reklamacji usłyszałem, że to mój wybór i nic się nie da z tym zrobić.
Także jeśli ktoś szuka dobrego lekarza odradzam. Jeśli ktoś szuka dobrego optyka doradzam, bo w rezultacie dostałem bezużyteczny produkt, niedopasowany do moich potrzeb.
Później nie da się już tak łatwo tego wymienić i wiąże się z kolejnymi wydatkami. Przy próbie reklamacji usłyszałem, że to mój wybór i nic się nie da z tym zrobić.
Także jeśli ktoś szuka dobrego lekarza odradzam. Jeśli ktoś szuka dobrego optyka doradzam, bo w rezultacie dostałem bezużyteczny produkt, niedopasowany do moich potrzeb.