Fatalny kierowca

Temat dostępny też na forum: Komfort Taxi
Ogólnie rzecz biorąc zazwyczaj usługa jest jak najbardziej w porządku. Natomiast dziś przydarzyła mi się niemiła niespodzianka. Pan taksówkarz Zdzisław F. nr. boczny 1137/98 okazał się bardzo nieprzyjemnym typkiem. Nie dość, że stwierdzając chyba, że nie jestem mieszkańcem Gdańska próbował mnie obwieść po Chełmie (kurs zamówiony był na Przymorze) to na dodatek zupełnie zignorował dwukrotnie zwróconą uwagę o źle obranej trasie, po czym na koniec kursu odmówił odliczenia z rachunku nadłożonych kilometrów. Nie należę do ludzi nisko sytuowanych i zależało mi na czasie, dlatego też zapłaciłem zawyżony rachunek, natomiast z uwagi na zaistniałą sytuację sam więcej nie skorzystam z usług tej firmy i będę odradzał korzystanie z nich swoim znajomym.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fatalny kierowca

NIE WIEM JAK NAZYWAŁ SIE MOJ KIEROWCA I JAKI MIAL NUMER BOCZNY CZY REJESTRACYJNY CH.. WIE JAKI BO CZEKALAM NA NIEGO 40 MINUT A POZNIEJ POJECHALAM INNA TAKSOWKA

FIRMA KOMFORT TO FIRMA DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH I KTORZY MAJA NADMIAR WOLNEGO CZASU ZEBY CZEKAC PO 40 MINUT NA JAKĄŚ z***A... SMIERDZACA TAKSÓWKE Z TEJ FIRMY

POZDRAWIAM
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1