Feel

Temat dostępny też na forum: Feel
Wielka popularność FEEL zaczęła się od imprezy Sopot Festival, gdzie utworem„A gdy jest już ciemno” zdobyli uznanie jurorów otrzymując Bursztynowego Słowika, a publiczność nagrodziła ich statuetką Słowika Publiczności.W październiku 2007 r. na rynku pojawił się debiutancki album zatytułowany „Feel”, który już w dniu premiery otrzymał status Złotej, a po miesiącu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pfff

Żenuła...

co za dno

Do opery przychodza goście z wąsami z piwkiem w ręku i grube kobiety w brokacie w podkolanówkach.....no to do feel pasuje, żenujacy ludzie na żenującym koncercie czyli wszystko ok.Ci goście chyba w klubach nie grają, bo i tam ciężko plejbek ustawić buahuahauhuah.

za 65 złotych? XDDDDDDDD

nie no, przegięcie!

dno i siedem metrow mułu

mam nadzieje, ze to bedzie bardzo nieudany koncert pod wzgledem frekfencji. 3miasto niech pokaze ze Feel to shit

panom dziękujemy

dobrze zrobiona komercja, ale niech się sprzedaje gdzie indziej, wolę, aby w trójmieście grali bardziej szczerą muzykę.

;)

A kto wedlug was powinien wystapic w trojmiescie????? Merlin Manson czy jakis inny przebieraniec??? Ja tam ich nawet lubie i nie jestem gruba kobieta w podkolanowkach.
Chyba zazdroscicie, ze chlopakom sie udalo. Bo nic innego nie przychodzi mi do glowy:)

tak powinien wystąpić Marilyn Manson!!!!

Może padnie prąd? :]

I wtedy wszyscy zaśpiewają: "Jest już ciemno ..."

Wystarczy spojrzeć na to co będzie działo się dzień wcześniej w Operze Leśnej albo 20 lipca. Na takie imprezy chętnie wydam pieniądze, ale 45zl za Feel.... To chyba żart!

Jakby tak na prawdę źle grali nie odnieśliby takiego sukcesu, a jednak ich muzyka wpada w ucho i jeżeli komuś się nie podoba to nie jest zmuszony wydać tych paru złotych na bilet. Ja uważam, że warto. A miejsce koncertu wskazuje na pewien poziom,do którego niestety pewne osoby nie dorastają.

playback

Ty,BARY,z playbacku to może Ty wogóle żyjesz!!!Ignorancie,zapraszam na koncert!!!

Haha

j.w

są super!

mam całą płytę i jedno nagranie lepsze jest od drugiego!
Czekałam na ich koncert w 3mieście:-) Jak kogoś nie stać lub mu się nie podoba, to nie musi iść. W czym proble. Zapewniam przeciwników, że frekfencja będzie bardzo duża!!

cvn

A niby co ciekawego mialoby byc???? Tak patrze na letni repertuar opery lesnej i nie widze niczego co mogloby mnie zainterseowac. Feel to chyba jeszcze najlepsze co mozna zobaczyc. Jakos nie mam ochoty sluchac jakis szajbnietych rockmanow w stylu hey... A kabarety to tez wybrali najgorsze z mozliwych (nie licze tu baltroczyka i grupy mocarta). Ja lubie feel. ich piosenki latwo wpadaja w ucho. A nie jak jakies szarpidruty, ktorym sie tylko wydaje, ze graja rock!!!! No, ale o gustach sie nie dyskutuje:)

słuchaj...jajaj

niektóre skrajnie złe opinie o feel to tylko bełkot zazdrosnych
przyMULONYCH beztalenci i nieudaczników.Talent, sukces
zawsze budzi zazdrość przeważnie u chłopców z małymi
penisami

jakieś jaja

Feel - sami w Operze Leśnej -nie to chyba jakieś jaja -w Operze w której światowe gwiazdy grają w kilka zespołów - taki FEELm ma grać sam - to chyba żart,a może reszty zespołów nie wymieniają ,zs skromności.a może FEEL jest supportem kogoś,kogo trzymają w tajemnicy?

vid

Ech, czemu to jest teraz wszędzie... No ale dobra, lud chce oglądać, to niech Opera Leśna chociaż zarobi...

czemu szyszki czemu maslo

mam prosbe nieprzyjezdzajcie!!!!bo moja dziewczyna was kocha i ciebie solisto najbardziej

frekwencja będzie duża, ale średnia wieku na koncercie wyniesie zapewne 15 lat. -.-

buahahahahha ale syf

dajta spokój, Pedofeel

co to za zespół? zenada. muzyka dla ograniczonych umysłowo i upośledzonych słuchowo

Jakby tak na prawdę źle grali nie odnieśliby takiego sukcesu, a jednak ich muzyka wpada w ucho i jeżeli komuś się nie podoba to nie jest zmuszony wydać tych paru złotych na bilet. Ja uważam, że warto. A miejsce koncertu wskazuje na pewien poziom,do którego niestety pewne osoby nie dorastają.
ta opinia nie powinna się tu pojawiać

Autor: Hunti

O Dodzie i Wiśniewskim powiesz to samo?

sukces ??

Jeśli ktoś myśli, że Feel odniósł sukces, jest w błędzie. Dzisiejszy rynek muzyczny skupia się na muzyce komercyjnej, na "robieniu pieniędzy" . Zasada jest prosta. Producenci wyłapują zespoły (np. na przeglądach, festiwalach) , które teoretycznie zostały dobrze przyjęte przez publikę. Następnie wkładają w promocję zespołu bardzo duze pieniądze w szczególności w media. To dlatego utwory Feel lecą w radiu średnio raz na 45min do 2h. Słysząc dany kawałek po kilka razy dziennie, zapamiętujemy go. 70% ludzi podświadomie uważa, że jeśli zna dany utwór, to znaczy, że jest fajny. Wniosek z tego taki , że gdyby w radiu i telewizji co chwile puszczali dżwięk zdychającego chomika, to większość osób stwierdziło by;' o... ale super kawałek. Kapel jak Feel jest w polsce co najmniej kilkanaście. Ciężko więc stwierdzić czy rzeczywiście odnieśli sukces, czy po prostu mieli "farta". Podobno na sukces trzeba pracować latami... Oni nie musieli, i tak na prawde to chyba każdy im tego choć troche zazdrości. W końcu robią na tym niezłą kasę...

wielki biały krolik NA RZEZ !!!!!!!

jak sie nie znasz na muzyce to wogole nie komentuj.twoja opinia jest zj...... tak jak ty .a ja i tak bede za FEELem i za tymi co rozumieja tekst i przeslanie piosenki.co zal cie dupe sciska ze nie dostałes sie do OPERY LESNEJ!.MASZ PECHA ,PROPONUJE ISC SIE PASAC! TY NAWET NIE MASZ POJESIA CO ZNACZY SŁOWO pedofil! przepraszam wyzsze instytucje za słownictwo,ale i tak delikatnie pojechałam po WIELKIM BIAŁYM KROLIKU.FEEL NIE DAJ SIE TRZYMAM KCIUKI

ehhh.... jakie czasy i jaka publika.... tacy idole...ale lepszy pedo feel niż b27 albo pan czerwony...

ciekawe czemu takie drogie bilety???chłopcy z feela są po prostu bezkonkurencyjni i wymiatają ale bilety na nich są strasznie drogie

do dolores :D

dlaczego tak mnie nienawidzisz!? Co ja takiego uczyniłam!?

xD

...

Lady Pank czy Big Cyc-kapele, które graja od X lat daja bezpłatne koncerty-chociazby w ten weekend. A ci ciagna kase jak moga-za trzy piosenki, ktore niby przyniosly im slawe..No prosze...

Uwielbiam słuchac tego kolesia, ale na koncert nie pójde bo bilety za drogie :P

nawet w teledyskach widać że grają z playbacku..ruszać ustami każdy potrafie,chociaż nawet ten wokalista nie nadąża za własnym tekstem.porażka i szkoda pieniędzy

Dolores...

... kup sobie najpierw słownik poprawnej polszczyzny, a później z kimś dyskutuj.

ahhh, te dzieci neostrady. o_o

Ps.

koncert bedzie w Operze Leśnej w związku z tym, że publiczność należy do typu festyniarzy, którzy nie ruszą dupy z lenistwa i lubią na tego typu imprezach siedzieć niczym przed telewizorem, obowiązkowo weźcie kocyki! :D Przygotujcie się również na to, że obok was może nucić PRZEBOJE Feela Pani Stasia i Pan Kazimierz, którym zakup biletów został dofinansowany z GFŚS :) Także będzie DOŚĆ wesoło! :D Z pewnością utalentowani chłopcy z zespołu będą zachęcać publiczność by śpiewała razem z nimi, proponuję uczynić to podczas słów : słuchaj słuchaj jajaj.....jajaj itd. itd. :D

feel

Feel to najlepszy zespol roku ich piosenki slucha kazdy....nawet moja babcia zna piosene"A gdy jest juz ciemno"i na dodatek bardzo ja lubi....mimo tego ze wczesniej sluchala tylko radia siedleckiego

do wpisu ponizej

:D Pozdrawiam!

ja nie słucham!

gardzę Feel...

do szysza

"nawet w teledyskach widać że grają z playbacku" - już dawno się tak nie uśmiałam :D czyli inni wykonawcy w teledyskach śpiewają na żywo? :D nie no, beka :D:D:D

żal mi tych wszystkich 'gorących piętnastek', które podniecają się wątpliwą urodą wokalisty.

żalżalżal.

Grupa

Ja pójdę na ten koncert z wielką chęcią. Nie z powodu "wątpliwej" urody wokalisty i nie ze względu na koncert "na siedząco" lecz dlatego że muzyka wpada w ucho a zawsze to jakaś okazja żeby spotkać się ze znajomymi :P Nie sądzę żeby opinie typu patrz poniżej były na miejscu, bo każdy lubi to co lubi...

Każdy teledysk...

Weś ty się nie wypowiadaj jak się nie znasz...
Teledysk każdym zawsze jest z playbacku, bo nie da się tak, żeby śpiewać!!!
A na koncercie napewno śpiewa, a nie udaje :)
Jak ktoś ma dobry słuch i wzrok to słyszy, czasem niewielkie fałszowanie !!!
Feel to najlepszy polski zespół i goście są normalni, a nie jakieś gwiazdy zgrywają jak mandaryna itp...

De best FEEL

Super zespol bylem na koncercie w Mogilnie naprawde warto zobaczyc jego i jego zespol na zywo naprawde warto polecam goraco.Warto bylo jechac na koncert 260km

hahaha

Zjechały wielkie gwiazdy do Sopotu i sprzedają bilety za 60 zł no ŻAL. 5 zł bym nie dała ;/

"mój dom , mój dom itd" ciekawe czy też zagrają ;P jakoś po tej reklamie totalnie upadli w moich oczach (fani wybaczą)

teksty

prosze nich mi ktoś powie o czym są ich teksty bo nie bardzo rozumiem... wydaje mi się że to jakaś paplanina... byle do rymu.. a tyle tu przeczytałam o ich głębi że aż jestem ciekawa.. więc może jakiś wiernie broniący fan zespołu mi to powie...

do otto

.> .. wydaje mi się że to jakaś paplanina...

Nie, nie ... to żadna paplanina. Wokalista ma po prostu wadę wymowy :)

Polski rynek

W Polsce jest "albo" albo "albo". Feel wybrał te pierwsze "albo" - pełne wyrzeczeń ( samego siebie).
No ale:
"Być czy mieć? Bliżej ku celom posiadania"

znowu ten PedoFeel? myslalam, ze juz byli, nuda, ze tak powiem

do dno i siedem metrów mułu

Nadzieja matką głupich anonimie. Z tego co wiem (znajoma kupowała bilety) zostały wolne miejsca tylko w ostatnich sektorach (ostatnie) i w tych skrajnych (t.j. A i D) najbardziej "na zewnątrz" od sceny

nie dziwota

sped bydla

!

nawet Kazik tyle za bilety nie bierze:)

Zdobywcy Kalowgo Slowika

Na co ich stac? Jedynie na playback dla uposledzonych sluchowo Polakow...

piotr czy to ty? mam na mysli

piotr rubik. marzy mi sie spotkanie z toba, chcialabym zadac ci kilka pytan i powiedziec cos od siebie. ah...

Pan Rubik tak to ja

We wlasnej osobie Pan Piotr Rubik "Maestro Fasolka". Pytaj smialo WielkiBialyKroliku...

masakra
co to sa za zespoly?
skad sie to bierze
ze dostaja za koncert 45 tysiecy zlotych
rmf fm piwo z plastiku i hej
taka o to polska wlasnie

Jak ktoś nie lubi tego zespołu to nie musi słuchać! Skoro tacy jesteście mądrzy to sami napiszcie równie dobre piosenki i zaśpiewajcie na scenie! Moim zdaniem płyta jest genialna. Idę na koncert nie dla urody wokalisty, tylko dla muzyki. Pozdrawiam fanów. Do zobaczenia na koncercie :-)

bo padne xD

DOBRE PIOSENKI xD!!! tak jestem madra! i nie mam zamiaru pisac takich piosenek, bo sa na poziomie tekstow piosenek disco polo, festyniarska robota zawinieta w zloty papierek :D

!!!!

Nie ma to jak porządna, ciężka, melodyjna muzyka jaką gra feel. szkoda ze nie bedzie mnie na koncercie :( feel the best

i po co te komentarze ile biorą za koncert jeśli ktoś uważa że 45tyś to dużo kasy (dzieląc na całą grupę),lepiej niech tego nie komentuje bo widać że się nie zna , kogo nie stać na bilet niech siedzi w domu

Bieda

Średni zespół, ale wysokie ceny biletów. średnia krajowa rządzi...

typowa zawiść trolli

zawsze na tym portalu słychać jeden wielki jęk trolli, którzy sami niczego nie robią a wszystko i wszystkich krytykują, liczą innym ich pieniądze. Drukujecie sobie potem te komentarze i oprawiacie w ramki? I oglądacie wieczorami pod kołdrą? A tak serio, co was obchodzi, kto i za ile gra? Kto słucha? Was na scenę Opery i tak nikt nie wpuści...chociaż Królik ma silne parcie na szkło, ale cóż...

o lol

no na serio ceny biletów przekraczają swoją granicę. 10 zyko może i bym dała, ale 6 dych? w życiu...

do Matyldy :D

bo ty mala myslisz, ze przed kompem to same konioklepy siedza :D oceniam ich bo sa osobami publicznymi i musza sie liczyc z krytyka.

40-80 zl? :D cos w tym jest skoro www.trojtralalala wymyslilo az ankiete na ten temat

kupie 2 bilety ba Feela

Jeżeli ma ktoś do sprzedania to bardzo chętnie kupię bilety na koncert 15 lipca , kontakt: tel:509430656 mail:maagda-m@o2.pl gg:8077148

do aj aj aj aj

Masz rację że, zawsze na nie są tacy, którym czegoś brakuje.
Takie dupki zawsze mają kompleksy i muszą się czymś podbudować, stąd krytyka w stosunku do fajnych ludzi.

Kupię 2 bilety!!!!

Kontakt stopty@wp.pl

SPRZEDAM 2 BILETY

sprzedam dwa bilety na dzisiejszy kocnert Feel!
nie moge isc bo jestem chora.
kupiłam bilety za 120 złotych- mogę zejść z ceny 20- 30 złoty!
proszę o kontakt
gg 2541596 goldenthai@wp.pl

Bilety

Mam 2 bilety na dzisiejszy koncert feel w sopocie:) Proszę o kontakt 661731913

koncert?

jeden godziny mega shitttt!!! tyle na temat koncertu

ludziom sie podobalo, przynajmniej tak bylo widac. Troche nie podobalo mi sie zakonczenie, wygladalo to tak: "o! 21, trzeba konczycz..." Reszta super. Pozdrawiam żonę, która właśnie się na mnie obraziła ;)

Koncert super

ja rowniez zaliczam sie do ludzi, ktorym sie podobalo. Chlopacy z Feela potrafili rozgrzac publicznosc i zachecic do zabawy a o to w tym wszystkim chodzi :)

Inne tematy z forum

Nasi chłopcy. Mieszkańcy Pomorza Gdańskiego w armii III Rzeszy (54 odpowiedzi)

To pierwsza monograficzna wystawa, przygotowana w oparciu o materiały i pamiątki osób prywatnych...

Craft Beer Fiesta winter edition 26' (26 odpowiedzi)

6-7.02.2026 zapraszamy na najgorętszą i najbardziej wyluzowaną zimową piwną imprezę w Polsce!...

Jestem Kobietą | Kobiecy koncert światowych przebojów (5 odpowiedzi)

Jestem Kobietą to pełne energii, emocji i humoru muzyczne show, które w rytmie największych...