Fenomenalny talent !!! Wesele 17 czerwiec 2016 !!!
Witam.Wydawało by się,że rola Dj-a na weselu jest bardzo prosta. Głośniki,mikrofon,mp3 i do widzenia! Nic bardziej mylnego ! Czasami mam wrażenie,że Dj na weselu odgrywa ważniejszą rolę niż para młoda. Kreatywność Grzesia w roli Dj-a przewyższyła najśmielsze oczekiwania moje i reszty gości ! Zwracam bardzo dużą uwagę na charakter podejścia osoby prowadzącej wesele gdyż jego umiejętności dyktują warunki przebiegu całego wesela ! Trafność podejmowania decyzji w każdym aspekcie uroczystości to moim zdaniem wizytówka Dj-a Grelika !!! Ważne jest bardzo by w jak najlepszy sposób zintegrować gości i Dj Grelik robi to doskonale poprzez różnego rodzaju konkursy! Oczywiście najlepszym rozwiązaniem jest działać tak by gości nie zamęczyć a także nie zanudzić i to właśnie charakteryzuje dobrego Dj-a jakim jest własnie Grzesiu! Repertuar piosenek do wybory do koloru.nagrania oryginalne i zmiksowane,głos wyrażny i donośny,zero amatorki i błędnych decyzji.Oczywiście nie muszę dodawać,że bisów było więcej dni w całym roku! Jeśli zastanawiacie się czy słowa te maja oparcie w rzeczywistości to z czystym sumieniem mogę je potwierdzić i stwierdzić,że Dj Grelik to wybór doskonały ! Pozdrawiam !!!