Feromony na podryw

Tyle jest opinii na temat feromonów że normalnie mam wodę z mózgu. Mianowicie szukam feromonów które mogą sprowokować kobietę do seksu. Jakie sa najsilniejsze na podryw oraz zaprowdzenie kobiety do łozka.Oczywiscie aby sama sie do niego najlepiej pchała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z moich doświadczeń wynika że każda osoba jest inna, inaczej na nią działają feromony np. Dlatego moim zdaniem nie ma się co tutaj ograniczać do jednych i warto jest próbować rózne.

Jeśli ktoś jest zdania że znajdzie idealną dawkę dla siebie i ją za aplikuje i to będzie działać na wszystkie kobiety w taki sam sposób jest w błędzie . Z moich doświadczeń tak wynika . Chodzi o to, ze jedna dziewczyna będzie lepiej reagowała na jeden zapach, druga na drugi. Co nie znaczy oczywiscie że nie ma sensu próbować bo feromony mają moc o czym sam się wiele razy przekonałem.

Autorze nie nastawiaj się na to, ze jak się psikniesz feromonami to dziewczyna od razu Ci wskoczy do łózka bo tak nie ma. Feromony są wstanie ,,spotęgować" pogłębić relacje , jeszcze bardziej zbliżyć do wybranej osoby na którą oddziałowują , ale wszystko zależy od naszego zaangażowania w budowaniu coraz to ,,głębszej, bliższej" relacji . Ogolnie pheromone essence jak najbardziej, przetestowałem wiele zapachów i te są zdecydowanie na szczycie chociaz osobiśćie wole inne. Musisz jednak zmienić swoj sposób myślenia oraz nastawienia do sytuacji. Poza tym tak jak pisze osoba powyżej na rózne laski działaja rózne feromony tak wiec z czasem warto nauczyć się robić miksy i nie używać jedynie jednych

Inne tematy z forum

Feromony (8 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......