Festiwal Azjatycki

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Zapraszamy Was na wyjątkowe wydarzenie! Dymiące tajskie stragany, świeże japońskie sushi czy indyjska aromatyczna pakora? A może gruzińskie chaczapuri czy libański tabbouleh? Smaki Regionów Azji to wyjątkowo pyszna podróż!W Gdańsku zapachnie trawą cytrynową, imbirem i ostrym chilli. Będzie marynowana rzepa i czarny sezam, domowe curry z chrupiącymi warzywami i świeżą kolendrą, zupa pho i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy znów będzie to na takiej małej hali jak w 2024? Straszny tłok i prawie nic ciekawego, chociaż zdecydowanie mogę polecić Pana od Kokeshi i tradycyjnej japońskiej kaligrafii.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie byloby aby wkońcu poprawili higienę

Po jednej stronie sprzedający po przeciwnej kupujący - oboje cały czas rozmawiają a pomiędzy nimi sprzedawane produkty spożywcze.

Jak coś poprawią to przyjdę jak nie to nie przyjdę.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak. Wyznania mądrości kociej mamy. Ktoś poda ci kraftowy chleb do wełnianej siatki jednorazowej na kraftowym festiwalu - bleee, Fuuu gdzie higiena bleee.

Chwilę potem: Ahmed się nie umył, ale chce u ciebie mieszkać ze smarowanym rogalem 3 razy dziennie w pakieci i plaskaczem raz na tydzień w ramach walki z patriarchatem: ok, super, łal, chyba się zakochałam, ser z ptaka mi nie śmierdzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zapominaj

o wszechobecnych psach, których przecież nie można zostawić w domu, czy przed obiektem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ja chciałbym powiedziec, że chciałbym być, ale nie wiem, czy zawitam, bo ja mam wtedy sesje tatoo, Julka z niebieskimi włosami ma wtedy jakieś klaskanie z arabem w naszym wynajmowanym apartamencie, a mój kot trzymany w inwestycyjnym apartamencie 25m2 na prestiżowym Jasieniu ma wtedy abonamentowe zajęcia z kociej yogi xD. A już bez beki, to cieszcie się młodzi ludzie, jeśli macie takie problemy w życiu:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

W tym roku zrobią pewnie jeszcze ciaśniej, głośniej i bardziej duszno..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeden z kandydatów na prezydenta

chciałby wpaść na samażone robale, będą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

proszę zorganizować Festiwal rodzimego Polskiego żarcia ! .azjatyckie orginalne jada się w Azji !

Grochóweczka , kaszaneczka na boczku z cebulką plus kartofelki , żurek, flaczki , bigosik, nie będę się silił na wymienianie wszystkich polskich smakołyków jest tego ogrom -brakuje nam tego !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dymiące znaczy przypalony. Dziękuję, nie skorzystam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0