Festiwal Czeko fest

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Prawdziwa uczta dla zmysłów - i serc!Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie Czeko Fest, które zachwyci wszystkich miłośników smaków, zapachów i rzemieślniczej jakości! Festiwal czekolady, słodyczy, aromatycznej kawy oraz kraftowych produktów rzemieślniczych to miejsce, gdzie czekolada łączy ludzi, a pasja tworzenia spotyka się z kulinarną magią.Co znajdziesz na festiwalu?• Manufaktury czekolady z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widmo

Nic nie ma nigdzie. Dziwna sprawa bo przyjechałam o 12 i żadnych stoisk nigdzie...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

SCAM! nic nie ma!

ludzie sie ciesza na ten festiwal, a tu nic nie ma.
Jaja sobie robicie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pusto

Obejrzeliśmy cały skwer, nic nie ma
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ściema

Miało być od piątku, jest sobota a festiwalu czekolady jak nie było tak nie ma, szkoda, że brak info o tym, że festiwal się nie odbędzie.... nieładnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak Festiwalu

To przykre, ale muszę potwierdzić poniższe komentarze, w godzinach 12-13 przechadzałem się po skwerze zainteresowany wydarzeniem i rozczarowałem się. Ani śladu po rzekomym wydarzeniu.

Chyba żart jakiś

Specjalnie dzisiaj pojechałam a tam nic nie ma ktoś tu sobie żarty stroi

Zmieniono termin

Cytując

> Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie Czeko Fest, którego termin został zmieniony na 1-3 maja 2026.

Wielka szkoda że bez informacji większej bo też na marne przyjechaliśmy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka pogoda

A oni przełożyli. I to bez szybszego uprzedzenia. Ich strata. Ogranizators warto zapamiętać by brać poprawkę na przyszłość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wygląda jak

To wygląda jak oszustwo Hej dlaczego redakcja nie publikujemy mojego komentarza?
Podaję ci wydarzenie które się nie odbyło i które wygląda na oszustwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0