Festiwal Jedynki

Temat dostępny też na forum: Festiwal Jedynki
Do finału konkursu Przeboje Lata Jedynki zakwalifikowani zostali następujący artyści:1. Kuba Badach2. Blog 273. Blue Cafe4. Button Hackers5. Katarzyna Cerekwicka6. Lora Szafran, Beatat Bednarz, Patrycja Gola7. PIN8. Maria Sadowska9. Why Not10. Various ManxDo finału Konkursu Międzynarodowego zakwalifikowani zostali następujący artyści:1. Ampop - Islandia2. Angun - Francja3. Cameron - Iran4. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A o ktorej godzinie?

Nie wpadło do głowy redaktorowi tej informacji podać godziny rozpoczęcia imprezy...

NO właśnie, o której godz. mogę usiąść przed TV i obejrzeć to wydarzenie??

kidA

ależ to jest punk rockowa impreza.... opener to pikuś przy tym... a blog27 się przywitał z publiką: czeeeeść sopoooot!! Fajowo.

skandal

informacja, a raczej totalny jej brak na stronie trójmiasta, o takim wydarzeniu jak koncert na 25-lecie Perfectu w Sopocie to nic innego jak totalna kompromitacja. Długo musiałem się wysilać, żeby dowiedzieć się co, gdzie i kiedy. Czy dużo jest jeszcze takich "ukrytych" wydarzeń?

Klasse!

Tak , zdecydowanie za malo szumu jak na taki swietny styl!!! Aczkolwiek fajna niespodzianka, swietnie sie bawilam. Trzeba przyznac ze, po tak " cienkich latach" Opery Lesnej to bardzo mile odswiezenie.
Mozna to dostac na DVD ?

Inne tematy z forum

Jarmark Bożonarodzeniowy 2024 (73 odpowiedzi)

Od 22 listopada do 23 grudnia w historycznym centrum Gdańska znów będzie można poczuć wyjątkowy,...

Żywa Szopka (4 odpowiedzi)

Żywa Szopa znajduje się na wzgórzu, za kościołem i gości pod swoim dachem: osiołka, baranka,...

Gdański Sylwester w Brzeźnie 2024/2025 (5 odpowiedzi)

Tegoroczne przywitanie Nowego Roku odbędzie się w dwóch dzielnicach Gdańska. Zabawa zorganizowana...