W dniu wczorajszym odwiedziłem lokal ze znajomymi. Postanowiliśmy po roku ponownie wybrać ofertę "festiwal pizzy" Jednak to co nam zaserwowano wczoraj to totalne nieporozumienie. Zacznę od obsługi, która niestety nie wykazywała się profesjonalizmem, widać było smętne miny pracowników, gdy kolejni klienci wchodzili do lokalu. Sala obsługiwana była przez jedną, w porywach do dwóch osób, które nie nadążały z noszeniem pizzy.Może warto byłoby zatrudnić na gorący okres jednego pracownika więcej ? Sedno to jednak smak pizzy a tu również porażka. Pizza hawajska oraz pepperoni jak dla mnie podgrzewane lub po prostu z poprzedniego dnia. Wiem co mówię, ponieważ klientem pizzy hut jestem od wielu lat i wiem jak powinna wyglądać pizza. Ser spalony, nieapetyczny. Na dodatek część pizz była chłodna, co świadczy o tym, że nie trafiały z pieca prosto na stół. Podczas 1,5h kolacji 4 razy odmawiałem pizzy carbonara, która była serwowana co chwile. Pozostałe pizze już niestety nie. Nie byłbym tak krytyczny gdyby nie fakt, że nie jest to mój pierwszy "festiwal" i mając porównanie wczorajszy wieczór spędziłem niestety słabo. Pragnę podkreślić iż opinia dotyczy TYLKO jednego wieczoru.