Feta: Diabla chwila

Temat dostępny też na forum: Diabla chwila
Opinie do spektaklu: Feta: Diabla chwila.
Spektakl Diabla chwila opowiada o ciemnych zakamarkach ludzkiej natury, pragnieniach, dążeniach, o tym co drzemie w każym z nas na co dzień spychane w podświadomość. Ciekawa gra aktorska, ekspresja, taniec, elementy ognia to wszystko powoduje, ż spektakl jest czytelny, dociera do każego odbiorcy, nie pozostawiają go obojęnym.Teatr Licho dział w Starogardzkim Centrum Kultury. Zespół prowadzi ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem rozczarowana.

troche mnie zdziwilo ze krzesla ustawione byly w kolko a podczas spektaklu aktorzy grali caly czas tylko w 1 miejscu - przed 1 z kilku leflektorow. Cale polkole osob siedzacych z tylu nic a nic nie widzialo niestety.

łopatologia ze az strach. tyle w temacie

hmm...nie wszystkie spektakle muszą być widowiskiem 'cyrkowym'jak to czesto bywa na FECIE.Mi sie podobalo

poza tym grala w nim sama mlodziez trzeba na to troche inaczej spojrzec niz na spektakle gdzie graja zawodowi artysci

spojrzałam "na to trochę inaczej"dlatego też jestem "trochę"mniej rozczarowana

Inne tematy z forum

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...

Stosunki na szczycie (42 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . Miłosne zagadki za nasze podatki! Sir Clive...

Chłopi (51 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Chłopi . Chłopi wg powieści Władysława Reymonta Wojciech Kościelniak po...