Fiat Club

Warsztaty samochodowe Części zamienne - detal

Pruszcz Gdański, Łukasiewicza 3

Artur - opinia (1) Polecam Fiat Club. Poradzili sobie z problemami hałasu w silniku. Co ciekawe... Artur opel zafira (1) Jestem zadowolony z naprawy . Wszystko zgodnie z ustaleniami , rzeczowo i... Robert polecam (1) polecam porzadny zaklad jestem zadowolony mam samochod fiat panda byl... cino
Nie polecam (1) Wojtek Polecam! (1) Oddając auto do serwisu Fiat Club można mieć pewność, że dobrze zaopiekują... Jacek Fiat Club - świetny warsztat (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego warsztatu. Atrakcyjne ceny, szybkie i... Anna Polecam !!! (2) Jestem bardzo zadowolony z usług warsztatu i podejścia pracowników do... Zbyszek szacunek dla mechanika (1) Fiat stilo multiwagon 1.9 itd. Byłem tam we wrześniu zeszłego roku - nie... mangus posiadacz fiata bravo z 2011r. (1) Jak juz zaznaczyłem posiadam fiata bravo z 2011 . Pewnego dnia pojawił się... gość Dobra robota (1) Jestem posiadaczem fiata punto evo z silnikiem w technologii multiair.... MAREK Polecam (2) Konkretnie, rzeczowo, o wszystkim informuja i konsultuja z klientem. Nie... jacek WARSZTAT SUPER!!!! (1) Oceniam ten warsztat na 6 + !!!! Posiadam opla zafirę B i pewnego dnia... Magdalena dobry warsztat (1) Jestem zadowolony z tego warsztatu dobrze wykonują swoją robotę . Konkretnie... Tadeusz Ten warsztat jest tylko dla cierpliwych ludzi. (8) Właściciel umawia się na konkretną godzinę, a potem karze czekać, niewiadomo... Dariusz G. JESTEM NA TAK (1) Jestem zadowolony z usług fiat-clubu. Mam 3 samochody marki fiat i jestem... Andrzej Gorąco polecam (1) Chciałbym podziękować za fachową obsługę i zachęcam do korzystania z ich... Fiat punto mk1 Profesjonalnie i bezproblemowo! (1) Pierwszy raz korzystałem z usług tego warsztatu (polecił mi go znajomy z... Andrzej Polecam (1) Z cala odpowiedzialnoscia polecam ten warsztat. Naprawde oplaca sie... Anna M Stilo MultiWagon (1) Zaryzykowałem czytając tylko opinie na forum. Żałuję, że wcześniej tam nie... Włodzimierz fiat (1) Jestem posiadaczem fiata trafiłem tam z przypadku. Poprostu przeczytałem... bardzo zadowolony klijent