Fiat Siena

Sienę pokazano po raz pierwszy w Polsce, na Międzynarodowych Targach Motoryzacji w Poznaniu w 1997 roku. Wcześniej jednak produkcję samochodu uruchomiono w Brazylii. Montowany w zakładach Fiat Auto Poland w Bielsku-Białej.Fiat Siena to czterodrzwiowy, pięciomiejscowy sedan, charakteryzujący sie olbrzymim, jak na tę klasę samochodu, bagażnikiem o pojemności 500 l (po rozłożeniu tylnego ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ad. czy warto

dosć pryzwoity jak na 12 nasto latka

Bardzo fajny i tani sedan

jestem zadowolony z sieny z 2000 roku auto mimo braku klimatyzacji i innych akcesori jest niezawodne i tanie wygodnie sie w nim siedzi, dobrze sobie radzi na wyboistych drogach, poprostu polecam ten samochód mimo paru niedopracowań. adam

DOBRE NA DALEKIE WYPRAWY

JESTEM ZADOWOLONA Z SIENY 1.4

SIENA 1.2 2001r

MAM TO AUTO OD ROKU - ZGNIŁA W NIM PRZEDNIA BELKA, CZEGO NA DWÓCH PRZEGLĄDACH NIE ZAUWAŻONO. PRZY WYMIANIE PRAWEJ GAŁKI LEWAREK NAGLE ZACZYNAŁ WPADAĆ W PODWOZIE. ŁADNIE WYGLĄDA Z ZEWNĄTRZ LECZ PODWOZIE ZGNIŁE. PIERWSZĄ USTERKĄ BYŁA WYMIANA WENTYLATORA CHŁODNICY ORGINALNY NIESTETY 450 ZŁ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

siena

użytkuję Siene z silnikiem 1,2 przez cztery lat na nasze zarobki i stan dróg jest to super autko Komfort jazdy zależy po czym jedziemy wart kupić

Ty sam jesteś shit !!!!!!

1,6 16v

kupiłem Sienę z LPG porażka na całej linii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo dobry silnik ten 1.6

Dla młodych ok auto . Załorzyłem jej stożkowy filtr powietrza sportowy wydech i szersze opony vektrą b z 2.0 motorem się schował polecam załorzyć taki filtr jeśli ktoś lubi jeżdzić dynamicznie

alternator można kupić za 165 zł-NOWY!!!

wypady...

ta chyba wypady za miasto w poszukiwaniu nowego samochodu

??????

Myślę że następnym razem kupił bym golfa. Mam siene od roku często wariuje wskaznik temperatury,widać skromność wykonania i słabość materiałów w środku jak i na zewnącz. Dużo pali .(rok1998. silnik1.4)

siena 1,2 75KM

siena to dobre auto jest zrywna i nie jeden sie pomylił startując do niej. bagażnik jest duży. części nie są za tanie to minus. pozdrawiam.

ok

w sumie może bć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siena

Mam siene z roku 1998, 16V 1,6 niestety paliwozerna nawet przy spokojnej jezdzie. Teraz cos sie zepsulo i pali mi 13 litrow na 100 km w trasie!!!! Tragedia.
Oczywiscie przegladow nie przechodzi. Zawsze trzeba cos robic przy tym aucie. Nie polecam

mam pytanie

mam siene z 1997r poj 16 16v obroty szaleją wymieniłem silniczek krokowy,czujnik ustawienia pszepustnicy sonde lambda i nic to nie dało co mam robic?

Może być!!!

Kiepsko się jeździ i ogólnie nie podoba mi się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli masz zamiar kupić sienne polecam z silnikiem 16.16V odpowiednia jednostka napędowa do tego auta również z _LPG ładnie sobie radzi.

Jeżdżę Sieną 1,2 od 10-ciu lat, przejechałem 104 000 km. Silnik ekonomiczny,

średnio spala 6,4-6,5 l /100 km, na trasie, bez saleństw, schodzę poniżej 6 l. Silnik 75 koni, dobrze zbiera się na starcie, póżniej jest trochę gorzej ale da się wytrzymać. Po 102 000 wymieniłem kompletne sprzęgło, wcześniej chłodnicę. Generalnie części do Sieny są naprawdę tanie, naprawa nie bije mocno do kieszeni. Ogólnie-polecam

WIELKI SHIT 2

Tak ja też miałem siene - hiene. Łatwiej mi wymienić te rzeczy, które się nie s.......iły. Kupiłem ją z salonu, nowy samochód, po trzech latach przy I przeglądzie technicznym nie można było jej przedłużyć rejestracji. Samochód był garażowany, zadbany, jeździłem nim do pracy po dobrych drogach. Najszczęśliwszym człowiekiem byłem wtedy kiedy go sprzedałem. Jeżeli ktoś nie ma w życiu kłopotów to niech sobie kupi Siene.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1