Przemek - ocena (1) Solidna i rzetelna pomoc, pełen profesjonalizm. Korzystam z usług i jestem w... Przemek Arkadiusz - ocena (1) Pełne wsparcie merytoryczne i pomoc w każdym momencie! Serdecznie polecam! Arkadiusz Beata - ocena (1) Bardzo polecam Pana Damiana. Cenię go za pomysłowość, zasięg i pomoc. Beata
Piotr Wityński - ocena (1) Profesjonalna obsługa i pełne zaangażowanie. Doradztwo podatkowe na... Piotr Wityński Mikolaj - ocena (1) FIK wykazuje się ogromnym zaangażowaniem w prowadzeniu księgowości naszej... Mikolaj Jan N. - ocena (1) Bardzo solidne biuro rachunkowe, szybki kontakt, pełna obsługa. Można... Jan N. Anna - ocena (1) Najlepsze doradztwo finansowe na najwyższym poziomie Anna Anna - ocena (1) Rzetelna i miła pomoc oraz fachowe doradztwo. Dokładnie to, czego oczekuję od... Anna Weronika - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, zawsze rzetelnie i terminowo. Polecam Weronika Krystian - ocena (1) Bardzo polecam! Przemiła i profesjonalna obsługa. Rozumieliśmy się... Krystian Teatr Gargulec - ocena (1) Fik Finanse to biuro księgowe, które naprawdę zasługuje na najwyższe... Teatr Gargulec Mateusz Dolniak - ocena (1) Zawsze mogę liczyć na szybkie odpowiedzi i sprawne ogarnięcie spraw... Mateusz Dolniak Jakub - ocena (1) Profesjonalne doradztwo i księgowość. Polecam ! Jakub Sebastian - ocena (1) Profesjonalne i konkretne doradztwo. Zawsze służą dobrą pomocą. Spotkania w... Sebastian Jadwiga - ocena (1) Współpracuję z FIK już od kilkunastu lat i nigdy nie rozważałam zmiany :-)... Jadwiga Andrzej G - ocena (1) Świetna obsługa, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.... Andrzej G Willa Lubicz Sp. z o.o. - ocena (1) Bardzo rzetelna, rodzinna firma. Wieloletnia współpraca na bardzo wysokim... Willa Lubicz Sp. z o.o.