Finał Lata z Radiem

Temat dostępny też na forum: Finał Lata z Radiem
Zapraszamy na finał koncertowej trasy "Lata z Radiem" i Galę 35-lecia audycji Lato z Radiem.Wśród gości na estradzie same gwiazdy: KOMBII, Krzysztof Krawczyk, Blue Cafe, Andrzej Krzywy i De Mono, Grzegorz Markowski i Perfect, Małgorzata Ostrowska, Czerwone Gitary, Happy End oraz Bolter. Będą nowe przeboje i największe hity sprzed lat!Do tego specjalny pokaz laserów, zabawy z misiami, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

JESt oki!!!!

bardzo dobrze ze akurat w gdyni jest finał lata z radiem!!duza promocjia misiata!!Jestem bardzo szczesliwy ze po raz 3 jest rozgreywana taka impreza!!napewno bedzie za.........!pozdrowionka

piatek bylby lepszy...

czemu w czwartek a nie w piatek...? Ja jutro rano musze wstac do pracy....:/

blue cafe

super ale jesli ktos by mogl m podał tytuł piosenki blu cafe nie beaby beaby tylko tom pierwszom ktorom zagrali na koncercie lato z radiem

blue cafe

też bardzo chciałabym się dowiedzieć jaki jest tytuł tej drugiej piosenki blue cafe, z góry dzięki :)

blue cafe

też bardzo chciałabym się dowiedzieć jaki jest tytuł tej drugiej piosenki blue cafe, z góry dzięki :)

blue cafe

kto zna tytol tej drugiej piosnki blue cafe plis niech tos napisze

piosenka

z tego co pamiętam to....piosenka nosi tytuł 'my road' też mi się baaardzo podoba:) pozdro!

blue cafe

dzieki bardzo za tytuł :)

Fajna ta piosenka My road tylko nie moge znaleść gdzie ją można posłuchać

Czyktoś mi doradzi ???

To były czasy. Teraz to nie ma czasów

Inne tematy z forum

Szymon Majewski - Kto panu to zrobił? (4 odpowiedzi)

Szymon Majewski zaprasza na występ pełen humoru i autoironii! Jego solowy program to istny...

Dzień Weterana Działań Poza Granicami Państwa i przelot akrobatyczny nad Gdynią (45 odpowiedzi)

29 maja przypada święto Dnia Weterana. To ważny dzień dla tysięcy polskich żołnierzy, którzy...

Ćwiczenia Falun Dafa Kamienna Góra (4 odpowiedzi)

Zacznij dzień od harmonii i wewnętrznej równowagi! Zapraszamy na poranne ćwiczenia Falun Dafa w...